HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1731/2259) > >>

Taiy:
Vannak a Hulknak régebbi részei? Honnan lehet megszerezni?

horjb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Daredevil. Jól kapták el a képregényt.
--- Idézet vége ---

Pontosan. nekem is nagyon tetszett, csak a néger Vezér nem tetszett először. De aztán vele is megbarátkoztam.  

--- Idézetet írta: talgaby ---Az X-Men első része nagyon jó,  a második akkor, ha teljesen elvonatkoztatok attól, amiből elvileg készítették, a harmadik viszont túlzsúfolt volt.
--- Idézet vége ---

A harmadik sztem a legjobb. Bár igaz nekem, Rozsi a kedvencem az X-menből. A végén tetszett ahogy megölte a főnixet. Nagyon látványos , főleg amikor Magneto a híddal játszik  .

--- Idézetet írta: talgaby ---A Pókember nagy általánosságban tetszett, bár nekem kicsit erős, hogy a filmek végén tuti kinyiffanó főgonoszok voltak eddig a messze legjobban alakító színészek a filmekben.
--- Idézet vége ---

Hát igen. tobey nem a legjobb ,de még mindig jobb DiCaprio.  A három nagyon király lesz, csak azt sajnálom, hogy nem csináltak egy új ruhát, és csak a régi piros-kéket alakították át feketére. remélem venom azért normálisan fog  kinézni.  

--- Idézetet írta: Taiy ---Nekem a Pókemberbe a túlzott érzelgősség nem tetszik, meg a történet feldolgozása.
--- Idézet vége ---

Szvsz a Pókembereknek fontos lényege az érzelgősség. Hiszen ez is hozzátartozik a való élethez, hiszen ebben rejlik Póki sikere.  

--- Idézetet írta: talgaby ---Na jó, meg van a Hulk. Még jó, hogy a Marvel abból a történetből csinál egy előreláthatólag nézhető filmet is. A sztori megérdemelné, ha már Bana érthető okokból nem is vállalja a szerepet.
--- Idézet vége ---

Láttátok a régi Hulk filmeket? én megvettem 599 Ft/Db-jáért. Bár a képi világ elég gagyi, de a történet elég jó.

Taiy:
Nekem a Pókemberbe a túlzott érzelgősség nem tetszik, meg a történet feldolgozása. Az X-men 1 jó, de a többi sztem már nyúzott.

talgaby:
Daredevil. Jól kapták el a képregényt.
Az X-Men első része nagyon jó,  a második akkor, ha teljesen elvonatkoztatok attól, amiből elvileg készítették, a harmadik viszont túlzsúfolt volt. Túl sok mindent akartak egy történetbe rakni. A Pókember nagy általánosságban tetszett, bár nekem kicsit erős, hogy a filmek végén tuti kinyiffanó főgonoszok voltak eddig a messze legjobban alakító színészek a filmekben.
A többi meg vagy egy közepes, sokat nem tudok mondani róla (meg lehet nézni, nem rossz, de nem is hűdehajdenoha), vagy egyszerűen nem láttam.
Na jó, meg van a Hulk. Még jó, hogy a Marvel abból a történetből csinál egy előreláthatólag nézhető filmet is. A sztori megérdemelné, ha már Bana érthető okokból nem is vállalja a szerepet.

Taiy:
A Fenegyerek és a Hulk nekem is bejött, meg a Pokolfajzat is. Gyögyörű mind3 látványvilága és  kiderül a story az elejétől kezdve. Viszont a Sincity meg a Batman pocsékra sikeredett. A Pókember meg olyan amilyen. Ez van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése