HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1695/2259) > >>

Galamb:
Kösz az infót Sepi! De mondjuk az is érdekes, hogyha jól tudom, akkor olyan kategória van, hogy legjobb vigjáték és musical. Na ezt is miért nem lehet szétszedni?  

--- Idézet ---mondjuk ott is megjegyezték, hogy miért nem jár vígjáték kategóriában oscar, hiszen mindig csak a drámai szinészek kapnak díjat, holott a vígjátékok szereplői is ugyanúgy kitesznek magukért.
--- Idézet vége ---
Hát igen! Szerintem is van olyan nehéz egy humoros szerep, mint egy drámai.

raveon:
Életem három legjobb koncertje: Neo (2004), REM (2005), Julietteand the licks (2005)

Most néztem meg "A mások életét", tényleg jó volt, bár tegnap még azt semtudtam, hogy jelölték. Meg aztán ezt az Oscar-t is kb annyira tudom értékelni, mint a gramofon díjat. Amúgy attól függetlenül, hogy komoly a film egy rakás humoros jelenet van benne, én csak ajánlani tudom, először láttamjó német filmet.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Azt tudja valaki, Eddie Murphy-t (egyik kedvencem) jelölték-e?
--- Idézet vége ---
Jelölték, méghozzá a legjobb férfi mellékszereplő díjra, de sajnos nem kapta meg. Sokan modták is, hogy Eddie már évek óta A kategóriás szinész, de mivel főleg csak vígjátékokban játszik, ezért nem kapott oscar díjat. mondjuk ott is megjegyezték, hogy miért nem jár vígjáték kategóriában oscar, hiszen mindig csak a drámai szinészek kapnak díjat, holott a vígjátékok szereplői is ugyanúgy kitesznek magukért.

Galamb:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Szerintem Clint is legalább úgy megérdemelné, ahogy hallottam.
--- Idézet vége ---
Hát igen, csak Clint már kapott oscart rendezőként, ezért is volt az az érzésem, hogy ez könyörület-díj Scorsese-nek!
 De mondjuk az is elgondolkodtató, amit az est műsorvezetőnője (egy leszbikus csaj, nevét nem tudom) mondott: Ha nem lennének feketék, zsidók, melegek, akkor nem lenne Oscar sem.   Azt tudja valaki, Eddie Murphy-t (egyik kedvencem) jelölték-e?

kaine:
Én is egy Kiss koncertre mennék el legszívesebben, pedig voltam, amikor itt voltak. Életem három legjobb koncertje a Kiss, az első Udo koncert és a Girlschool volt. Dio-t sajnos kihagytam. Ja, a Judas is király volt.  
Tankcsapda mellesleg nem rock banda, hanem punk. Vagy már egyik se teljesen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése