HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Punkológus:
--- Idézet ---Tankcsapda mellesleg nem rock banda, hanem punk. Vagy már egyik se teljesen.
--- Idézet vége ---
Ehhem, ehhem. A 'csapda leginkább punk-rock, függetlenül attól, hogy ilyen műfaj nem is létezik. Egyébként a csapda régebben egy baromi jó banda volt, mint ahogy említettétek is sör, bor, pogó, üvöltés. Nagyon jó odamondogatós, rendszerkritikus szövegek. A Baj van!, a Jönnek a férgek, A legjobb méreg. Ezzek voltak az igazán jó Tankcsapda albumok. Utoljára még az Agyarország volt élvezhető tőlük, de mostanában... semmit nem ér. Régen még oké, minden hülyegyerek ismerte a Menyország tourist-ot vagy az Ez az a házt és annyi. Az élni vagy égni album viszont totálisan rossz, mert igaz, hogy jó a zene, de szövegek nehezen lehetnének semmitmondóbbak. A legtöbb rocker ma már lefitymálja a Tankcsapdát, hogy mi az már, csak a pénzért játszanak. Voltam még tavaly nyáron egy koncertjükön, ahol több volt a diszkós, mint a rocker. Magyar vonalon egyébként aki legjobban tartja magát, az az Akela
Sepi:
--- Idézetet írta: kaine ---
--- Idézet ---100 dolárral többért,
--- Idézet vége ---
Ennek a zenéjére vonultam be az esküvőmön.
--- Idézet vége ---
Na az érdekes lehetett. Megnéztem volna.
kaine:
Nehéz csak egyet mondani, de rájöttem, ha csak egy lehetne, az az Ál/Arc lenne. A Pókemberes Klón sztorik akciófilmbe ágyazva. Különben meg Ház a Kísértet-hegyen, Éretlenek, Kincs ami nincs, minden Bruce Lee film, a Jackie Chan filmek harmada, a képregényfilmek egy része, Silent Hill, Összeomlás, Hamburgi betegség, Megbilincseltek, Halálos Fegyver 1, biztos van még...
--- Idézet ---100 dolárral többért,
--- Idézet vége ---
Ennek a zenéjére vonultam be az esküvőmön.
raveon:
--- Idézetet írta: pepo05 ---Scarlett Johansson, Eva Mendes és Jessiva Alba.
--- Idézet vége ---
Hát nem semmi trió, az biztos.
pepo05:
Szakmailag nem nagyon van kedvencem, külsőre Scarlett Johansson, Eva Mendes és Jessiva Alba viszi a prímet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése