HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1688/2259) > >>

Sepi:
Ez nem az a játék ami csernobilban játszódik és ott kell írtani a népet?

Archant:
Szép, a videókártya gondolom füstöl a háttérbe , enyém biztos, sőt elsem índítaná

Galen:
Időjárás: http://www.flemflemflem.com/medias/html/stalker_1HQ.html

Punkológus:
Haverom barátnőjének a szülei követték el állítólag azt a tettet, amiért felnézek rájuk. Az esküvőjükön az Albert Einstein Bizottság Szerelem, szerelem, szerelem című számuk szólt. Aki nem ismeri, annak annyit, hogy ez a dal a szerelem megtagadásáról szól, a hangnem pedig a mélydepresszió monotonitástól megy egészen a hisztérikus dühkitörésig. Példamutató emberek a szememben...

pepo05:

--- Idézet ---Ennek a zenéjére vonultam be az esküvőmön. smiley.gif
--- Idézet vége ---
Huhh...azt én is megnéztem volna. De miért pont az a zene?(most mindenki elkezdhet gondolkozni, hogy milyen zenére vonulna fel legszívesebben az esküvőjén...hát én nem tudnék dönteni, nagyon sok jó zene van, még a filmzenék között is. Amúgy ha boxoló lennék, a Terminator zenéjére vonulnék a ringbe  )

Erről jut eszembe: érdekes, hogy évekkel ezelőtt kifejezetten utáltam a Westerneket, aztán egy hótréi filmben feltűnt Clint a pokrócával, meg a szivarkájával.... na egyből tudtam, hogy ő az én emberem, önmagam vadnyugati megtestesítője.   Azóta szeretem a Westerneket, ennek Clint mellett még egy fő oka van: Claudia Cardinale. Szvsz mindenidők legnagyobb sexszimbóluma.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése