HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1676/2259) > >>

yosha:
Hallott-e valaki egy Gordon Flash c. filmről, amelyben elég perverz dolgok történnek, pl. kakaufó, p*na alaku dombok, fallosz alaku szörnyeteg, melltartó-ejtőernyő, stb.
Valami őrült jo parodia, és egyszer láttam a Pro7-en.
Valaki infokat tu-é?
Köszi!

Troll:
Hát ez gázzz...  bocs, javítva.
(gordont meg kiiktattam)

freakdavE:
Pénteken megyek megnézni a Szellemlovast! Már nagyon várom.
Láttam egy werkfilmet, ami nagy hatással volt rám. Minden "hogyan készült a ..." típusú műsorban odavannak a szereplők, meg a készítők a filmért. De többnyire sablonszövegeket nyomnak. Hülyén is nézne ki, ha milliós gázsi mellett őszintén beszélnének a film gyengeségeiről is.  
De Cage elképesztő volt. Olyan lelkesedéssel beszélt a filmről, amit én még nem láttam. Tényleg Szellemlovas rajongó, nem csak duma. Jobban bele van esve a filmbe, mint a rendező! Az "első átváltozás" jelenetet szinte előadta a riporternek.  
Eddig is bírtam a fickót, de mos még jobban.

Azt tudtátok, hogy a filmben a Szellemlovas koponyája Cage koponyája? Igazi röntgenfelvételeket készítettek Cage fejéről és abból csináltak az animátorok 3D koponyát. Azért ez alapos munka.

beigli69:
Mindegy akkor letöltöm. (pláne azért mert fekete fehér   ) A kérdésem csak azért volt mert valahol már volt fent egy FG film fekete fehér, és nem tudom hogy ez az-e, de akkor majd otthon meglátom

Sepi:
A régi fekete-fehér, Flash Gordon a Marsra Megy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése