HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1675/2259) > >>

Galamb:
Gyerekek! Meghalt Szakácsi Sándor, akit többek közt Dr. House szinkronhangjaként lehetet ismerni! De gyakran ő szinkronizálta Bruce Willist is!    Csak 55 éves volt:hír

kaine:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Az "első átváltozás" jelenetet szinte előadta a riporternek.
--- Idézet vége ---
Na azt megnéztem volna!    

--- Idézet ---Amúgy ezeket a werkfilmeket sohasem nézem meg, "sterilen" akarom megnézni a filmet, ha moziban nézem meg.
--- Idézet vége ---

Én is mindig csak a film után nézem meg ezeket. De akkor szeretem.

yosha:
NO!!!

Ismerős linkje, gondolom ide belefér, hiszen szinész és film vonatkozásai vannak:

www.tomkruz.vilaga.hu

No, elég beteg és fáraszto, de vicces az oldal tematikája, nem egy mai dolog, aki akar egy jot nevetni, az nyugodtan lehet törzsvendé, hisz napi szinten van frissités.
Még egy TomKruz film is készült anno, a Missön Impássziobölböl kivett jelenetekből, ha esetleg kiváncsiak lennétek rá, akkor az oldalon kérhetitek a főnöktöl hogy tegye má fel valahova.

Hosszu reklám lett, de csuhaj, nincs mit veszitsetek!

Blem:
en lattam szombaton. nem voltam tole elragadtatva. a szinkron szanalmas. csereljek mar le a szinkronszineset Cage-nek!!!  
ami viszont igazan hianyzott a filmob, az a szellemlovas hatalmanak bemutatasa. az ohgy nem birjak osszetorni az egy dolog. de azon kivul, hogy a lancaval csattogtatott, valojaban nem sokat lattunk a hatalmabol (na jo, vizet forralhat a teamhoz  ) legjobban megis az bant, hogy Legioval a csatat nagyon elbarmoltak. olyan belelovok, amig siman kinyirhatatlan, majd amikor meg hatalmasabb megint belelovok es semmi sem valtozik.
aszem ennyi.
ja! a satan meg hujje! o adta az erot   , hat siman el is vehetne  

pepo05:

--- Idézet ---De Cage elképesztő volt. Olyan lelkesedéssel beszélt a filmről, amit én még nem láttam. Tényleg Szellemlovas rajongó, nem csak duma. Jobban bele van esve a filmbe, mint a rendező! Az "első átváltozás" jelenetet szinte előadta a riporternek. smiley.gif
Eddig is bírtam a fickót, de mos még jobban.
--- Idézet vége ---
Detto  a film óta sokkal jobban bírom a fazont. Plus a 8mm óta azt is mondom, hogy nagy színész a fickó!
Amúgy ezeket a werkfilmeket sohasem nézem meg, egyrészt mert hányok attól, hogy egy gyenge filmtől is el vannak ájulva, másrészt "sterilen" akarom megnézni a filmet, ha moziban nézem meg. Amúgy Caga-ről a film kapcsán derült ki, hogy igazi képregényrajongó: ugyebár az Coppola eredeti nevét Luke Cage-ről változtatta Cage-re, a fia maga a Superman, Kal-Elnek hívják, és a filmben a sminkeseknek igen jó  kis melót adott, hogy a hátáról eltűntessék a Szellemlovas koponyát, amit a képregény iránti rajongása miatt tetováltatott oda. Csupa-csupa jó pont.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése