HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
ÖÖöö, jó lenne, ha ezt a túltolt polkorrektséget nem erőltetnék rá a képregényekre, adaptációkra...
Elég, ha a való életben és a filmiparban tombol az idiotizmus.
Egy homo Pókembert pedig hogy fogadna a publikum..
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Augusztus 22., 17:11:21 ---Tehát nem rúgtak fel semmit, csak a folytatásnál a Sony nem akar engedni, szeretné továbbra is a full profit verziót, a Marvel meg azt mondja, hogy akkor nem fog foglalkozni ezzel a projekttel.
--- Idézet vége ---
Egy pletyka szerint a Sony 70/30 arányban akart osztozni, és ekkor fordult el a Marvel.
Én nem tudom igazából mit mondjak erre egészre, mert nagyon nem csípem a Tom Hollandféle Pókembert, így nem nagyon izgat a dolog.
Az viszont biztos, hogy Kevin Feige egyszer azt nyilatkozta, hogy a jövőben egy már létező Marvel karakterről kiderül, hogy meleg, nem sokra rá pedig Tom olyan nyilatkozatot tett, hogy teljesen nyitott lenne egy meleg Pókemberre, mert a világ "nem kizárólag heteró fehér férfiakból" áll. :omg:
Szóval az is lehet, hogy azért nem akarja a Sony 50/50 arányt, mert akkor a Marvel szabad hozzáférést kapna nemcsak Pókemberhez, hanem az összes többi Pókverzumos karakterhez, akiket ezek után úgy változtathatnának meg, ahogy csak akarnak.
Xeraph:
HeirToGrievous:
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Augusztus 22., 16:37:53 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 22., 08:21:58 ---Más: Megnéztem ezt a Marvel kapitányt. Most akkor a Skrull-ok tényleg jók, vagy most a filmben lettek csak felhúzva?
--- Idézet vége ---
Vicces, én is pont ma hajnalra végeztem vele. És a kérdésedre a válasz nem és igen. ;D A jelenlegi skrullok egy harcias, hódító nép, távolról sem jófiúk. Ahogy a kreek sem.
De az Égi Madonna történetben kiderült (ha még nem olvastad, akkor hajrá, a 10. BA évfordulóra került ki ;) ), hogy a skrullok ősei bár nagyképű, de alapvetően békés, tudós fajzat volt. Aztán a kreek ősei ellenük fordultak, és a velük való háború miatt lettek ilyen hódító faj. Szóval, ha azt nézzük, valóban a kreek az agresszorok szegény skrullok ellen. ;D
--- Idézet vége ---
Ennél létezik egy sokkal egyszerűbb és hihetőbb magyarázat. Mégpedig az, hogy ahogy vannak jó és rossz emberek, ugyanúgy vannak jó és rossz skrullok. A Marvel Kapitányban kivételesen a jó skrullok voltak.
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Augusztus 22., 10:51:34 ---de az, hogy tartanák magukat az eredeti megállapodáshoz, amit most a Disney akár felrúgni, szerintem természetes.
--- Idézet vége ---
Azért ne felejtsük el azt az apróságot, amiről senki nem akar tudomást venni, hogy itt nem a korábbi egyezséget rúgták fel. Az először megbeszéltekhez tartotta magát a Disney, itt most az új megállapodásról szól a vita. A korábbi lejárt az Idegenbennel, és az új filmekről való tárgyalásnál hozta elő azt a Disney, hogy ha már a kreatív munkát ők végzik, és ők tették ismét naggyá a Pókember filmeket (ami köszönhető volt annak, hogy beletették az MCU-ba), akkor legyen úgy, hogy feleznek mindenen, a kiadásokon és a bevételeken is. Tehát nem rúgtak fel semmit, csak a folytatásnál a Sony nem akar engedni, szeretné továbbra is a full profit verziót, a Marvel meg azt mondja, hogy akkor nem fog foglalkozni ezzel a projekttel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése