HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (168/2259) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 22., 08:21:58 ---Más: Megnéztem ezt a Marvel kapitányt. Most akkor a Skrull-ok tényleg jók, vagy most a filmben lettek csak felhúzva?
--- Idézet vége ---
Vicces, én is pont ma hajnalra végeztem vele. És a kérdésedre a válasz nem és igen.  ;D A jelenlegi skrullok egy harcias, hódító nép, távolról sem jófiúk. Ahogy a kreek sem.
De az Égi Madonna történetben kiderült (ha még nem olvastad, akkor hajrá, a 10. BA évfordulóra került ki ;) ), hogy a skrullok ősei bár nagyképű, de alapvetően békés, tudós fajzat volt. Aztán a kreek ősei ellenük fordultak, és a velük való háború miatt lettek ilyen hódító faj. Szóval, ha azt nézzük, valóban a kreek az agresszorok szegény skrullok ellen.  ;D

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 22., 08:21:58 ---Avengers játék: Thor tud repülni vagy csak a kalapácsát pörgetve a lendület viszi?

--- Idézet vége ---
Igazából utóbbi. Legalábbis régebben az volt. Megpörgette és eldobta a kalapácsot, csak a szíját nem engedte el (tudod, repülni is úgy kell, hogy a földre veted magad és elhibázod  :hehe: ). Persze, hogy így hogyan váltott irányt és sebességet meg magasságot...

Goten56:
Én azért bízom benne, hogy ők úgy gondolják, hogy szükségük van rá, és megmentik a helyzetet.

KiD:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Augusztus 22., 13:43:34 ---Ha nincs megállapodás, akkor kár folytatni, mert ha valaki egyszer a része volt, akkor lehetetlen nyom nélkül eltüntetni. Még azt sem tehetik meg, mint a Dallasban amikor Jim Davis kiszállt, mert még azt se mondhatják hogy "jaj szegény Peter leesett a létráról" vagy hasonló, mert ha jól értem akkor meg sem említhetik. Csak remélhetjük, hogy a Disneynek megéri megmenteni az MCU-t, mert különben pár év múlva már az utolsó filmjét nézhetjük.

--- Idézet vége ---

A Batmanben is szépen megoldották, hogy amikor Bane kinyitja az Arkhamot, egy szó sem esik Jokerről. Sőt, amikor Vasember a Mandarinnal harcolt, Thor meg a Malekith-tel, akkor sem emlegetett senki Amerika Kapitányt vagy Hulkot, egyszerűen szóba sem kerültek. Szóval ne hidd, hogy nem tehetik meg.

Goten56:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Augusztus 22., 12:29:42 ---
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Augusztus 22., 10:51:34 ---Mellesleg, tavaly karácsony előtt a Sony mozikba küldte minden idők legjobb Pókember filmjét, így talán mégsem olyan reménytelenül alkalmatlan társaság.

--- Idézet vége ---
De, alkalmatlanok, méghozzá nagyon. De ami tény, az tény, az Irány a Pókverzummal rendesen beletenyereltek a jóba - azonban ne vedd egy kalap alá az alkotókat és a stúdiót, mert baromira nem ugyanaz a kettő. Sőt, pont az az egyik alapvető gond, hogy Amy Pascal, a producer, aki tető alá hozta az eredeti Sony/Disney megállapodást, a Venomot, az Irány a Pókverzumot, a Hazatérést és az Idegenbent is, nemrég átadta a stafétát annak a Tom Rothmannak, aki producerként még semmit sem tett le az asztalra, viszont könyékig benne volt az X-men - Kezdetek: Farkasban és a 2015-ös Fantasztikus négyesben is. Engem rajongóként emiatt kimondottan erős balsejtelmek gyötörnek, főleg ha figyelembe vesszük, hogy elvileg ő viszi már a Venom 2-őt, a Kravent, a Morbiust és az Irány a Pókverzum 2-őt is.

--- Idézet vége ---

De akkor ugyanígy az új Pókemberhez is találhatnak megfelelő alkotókat, akik csinálnak nekik jó filmeket. A gond az MCU-val van. Ha nincs megállapodás, akkor kár folytatni, mert ha valaki egyszer a része volt, akkor lehetetlen nyom nélkül eltüntetni. Még azt sem tehetik meg, mint a Dallasban amikor Jim Davis kiszállt, mert még azt se mondhatják hogy "jaj szegény Peter leesett a létráról" vagy hasonló, mert ha jól értem akkor meg sem említhetik. Csak remélhetjük, hogy a Disneynek megéri megmenteni az MCU-t, mert különben pár év múlva már az utolsó filmjét nézhetjük.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Augusztus 22., 08:21:58 ---Más: Megnéztem ezt a Marvel kapitányt. Most akkor a Skrull-ok tényleg jók, vagy most a filmben lettek csak felhúzva?

--- Idézet vége ---
A Skrullok nem kifejezetten a jófiúk kategóriájába tartoznak, ez ellen még Carol Denvers társ megalkotója, Roy Thomas is felemelte a szavát, ráadásul a film sem igazán nyerte el a tetszését.

https://boundingintocomics.com/2019/03/18/carol-danvers-creator-roy-thomas-hates-how-captain-marvel-depicted-the-skrulls/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése