Ez a videó nagyon kemény volt! Főleg a cigiző Fátum. De a csávó pólóba, rövidgatyába, bazinagy zöld kesztyűbe és álarcba ki akart lenni? Az nem esett le.
No, az nem nagy zöld kesztyü, hanem a kapható HULK-kéz vagy miafene. No, ő volt Hulk. Frizbizni nem tud...
Amugy, hosszas vivódás és a sok negativ kritika után megnéztem a Szellemlovast. Szerintem nem egy rossz film. Lehetett volna rosszabb is, de sokkal jobb is. Nem részletezem itt ugyis már régi a téma, meg már mindent leirtatok, de:
Blackheart mikor megjelenik, miért kell egy másodpercre belesikitson a kamerába? Gáz.
Nem intézi el picit nagyon gyorsan a gonoszokat? Pl. a viz erejűvel hgoy végzett? ránézett és kész. rajtuk nem fog a vádló pillantás... akkor? felforralta a vizet???
Hogyhogy mikor meghallotta hgoy a dagi csajszit meg akarják késelni, ösztönösen odament és büntetett. a börtönben miért nem ment akkor oda mindenkihez?
A leszúrás utáni seb tényleg logikai bukta, főleg hgoy utána kap egy jópár lövést. Azok a sebek hol vannak?
Eva Mendez kellett oda. Szerintem hiányoznának a didik ha nem lennének ott. Ilyen nőt A Dark Knightnak is!
A látvánnyal nem volt semmi baj sztem. PIcit Robokoppos volt a mozgása a lovasnak néha.
JA! meg miért is égett le a két ujjáról a kesztyű a végefele? Mikor az egész ruhája alatt lángolni szokott, ez furcsa jelenség...
NOde ennyi, nekem bejött, élvezetes időtöltés volt. Annyira nem volt rossz....