HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galen:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. Augusztus 22., 16:37:53 ---Igazából utóbbi. Legalábbis régebben az volt. Megpörgette és eldobta a kalapácsot, csak a szíját nem engedte el (tudod, repülni is úgy kell, hogy a földre veted magad és elhibázod :hehe: ). Persze, hogy így hogyan váltott irányt és sebességet meg magasságot...
--- Idézet vége ---
én is így gondoltam csak meglepődtem az avengers játékban hogy egy helyben lebegve trécsel.
Goten56:
Ez sajnos biztosan kamu. Máskülönben rég tele lenne vele az internet.
KiD:
.
Intruder:
--- Idézetet írta: Sepi - 2019. Augusztus 23., 06:32:24 ---
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Augusztus 22., 23:15:12 ---Csak azt felejtitek el, hogy eredetileg a Miles Morales Pókemberét úgy vezették fel, hogy homoszexuális lesz - hogy ezt mennyire valósították meg, azt nem tudom, nem követtem azt a sorozatot
--- Idézet vége ---
Én se követem, de amennyire belelapozgattam, annyi kiderült belőle, hogy összeházasodott Spider-Gwennel, így biztos, hogy meleg... ;D
--- Idézet vége ---
Attól még lehet biszex is. :hehe:
Sepi:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Augusztus 22., 23:15:12 ---Csak azt felejtitek el, hogy eredetileg a Miles Morales Pókemberét úgy vezették fel, hogy homoszexuális lesz - hogy ezt mennyire valósították meg, azt nem tudom, nem követtem azt a sorozatot
--- Idézet vége ---
Én se követem, de amennyire belelapozgattam, annyi kiderült belőle, hogy összeházasodott Spider-Gwennel, így biztos, hogy meleg... ;D
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Augusztus 23., 01:31:31 ---Ez megint Sony-s kamu. Már megszokhattuk. Tudjátok, mint az, hogy a Disney dobta Pókembert hogy legyen ideje a Foxos karakterekre. Összehordanak minden baromságot.
--- Idézet vége ---
Jaja, dumálnak mindenféle baromságot össze-vissza. Eleinte a rajongóknak a Venom első részénél is azt mondták, hogy R-es lesz, így én sok esélyt nem adok rá, hogy a második is az lesz. Egyébként hivatalos nyilatkozatot még nem is kaptunk a Marveltől. Ez a duma, hogy "nem érnek rá a Foxos karakterek miatt" is a Sonytól jött.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy most az egész sztorit azért robbantotta a Sony-t, mert arra gondolt, hogy a közvélemény majd úgyis őket fogja támogatni és akkor jobb alkupozícióba kerülhet a Disney-vel szemben (ha már a " ha nem érjük el az 1 milliárdot, akkor kiszállunk" ütőkártyát elbukták). Csak nagyon úgy néz ki, hogy a visszájára fog ütni ez is, mert minimum fifty-fifty alapon értenek egyet egyik-másik féllel az emberek, de inkább a Sonyra haragszanak az emberek, ha már a rajongók által belengetett bojkottot belevesszük.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése