HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (164/2259) > >>

HeirToGrievous:
@Intruder:
6 millióból készült, 32,5-öt hozott.
A '60-as években ilyen bevételi aránynál automatikusan készült a folytatás, de hogy ezt ma sikerként könyvelik-e el? Passz.

@roberto:
De, a földi gonoszok megfelelői pedig a jók voltak. "Két Földi Válság" címmel egész estét animációs film is készült belőle.

roberto:
A DC-s képregényekben van olyan alterverzum, ahol a földi szuperhősök antihősök, nem?

Intruder:
Megnéztem a Brightburn-t, avagy mi lett volna, ha Clark Kent-nél elpattan valami és azt kell mondanom, hogy igen csak durva volt. :blink: Persze a film elején felbukkanó SONY logónál már temettem magamban a filmet, de a korábbiakhoz képest ez mégis nyomot hagyott bennem. Snyder nyugdíjba vonulhat, mert Zod tábornok télapó ehhez a kis pszichopatához képest.
A stáblista előtti jelenetekből megtudhatjuk, hogy ezen a Földön van gonosz Csodanő, Aquaman, Marsi Fejvadász és Flash is. Kiváncsi vagyok, hogy ezt csak poénnak szánták, vagy építeni fognak erre is egy filmes univerzumot.

Farek:
https://index.hu/kultur/media/2019/08/24/moon_knight_ms_marvel_kamala_khan_she-hulk_hulk_streaming_szuperhos_muszlim_disney_marvel/

Gorgonita:
The Mandalorian Trailer

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése