HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1622/2259) > >>

yosha:
A komornyik az tényleg gáz volt, miért nem nyitotta ki hamarabb a száját? Mondjuk arra tippelnék, hogy igazábol nem tudott arról hogy Harry mire is készül a film elején, és az amnézia miatt meg persze kussolt. Hisz nem sok minden telik el azután hogy Harry megnöveli az erejét.
Mondjuk a gáz, hogy "ő látta el" Norman sebét. Hát nem hulla volt, mikor Póki lerakta a házban? Akkor meg? Minek ellátni egy hullát? Vagy nem volt hulla?
Homokember nem adta fel magát, Peter azért engedte el, hogy segitsen a lányának. Persze mondjuk a fél város szétverése után még csak egy nyaklevest sem kap.
Gwen tényleg nevetséges, szerintem ugyanebbe az image-be bekerülhetett volna Felicia Hardy, jobban illett volna a képbe.
Az hogy Harry meghal, az lehet hogy tényleg sablon meg minden, de őneki halnia kellett. Ő rosszfiu volt, és hiába segít, nem maradhat a jók között. Meg ilyen fejjel még Liz se menne hozzá...
May néni meg dagi volt, engem nem is emlékeztetett a filmbéli szegény sovány megviselt May nénire. Olyan jóllakott kisnyugger volt itt. Aki betelefonál a Mokkába a havasnak kb.

No zárom soraim...

Galamb:
Kösz az infót Zerit, a 2. hozzászólásom hogy lehet törölni? Nem tudom miért lett kettő, csak szerkeszteni akartam.

Galamb:
Pókember 3: hát annyira nem volt rossz, mint ahhogy számítottam rá. Az Emo-s Fred Aster-klón részek annyira nem voltak gázak (amikor az egyik számban kissé berug akkor is csinált hülyeséget), talán az utcán tehettek volna egy mp3 lejátszót a fülébe, de gondolom az már nem fért bele a 300 milkós költségvetésbe (ahogy egy normális álbajusz J. J. arcára). Azon már nem is volt kedvem mérgelődni, hogy Mister Maguire-ert ahhogy a 2. részben, úgy most sem sikerült lezavarni a konditerembe, viszont ez a new york imádja Pókembert, hip-hip hurá!-dolgonál azért húztam a számat, meg Gwen és Peter csókján is: az egy hülyeség volt. Az tényleg elég rosszul jött    ki, hogy a csendes komornyikról kiderült az utolsó fél órában, hogy egy elcseszett Alfred, ha legalább már a film elején utlatak volna rá, vagy valami. Az tetszett, hogy a végcsatába berakták Harry-t is csak a szokásos haldokló filmsablon nem kellett volna, már kicsit uncsi, hogy nagyjából minden filmben ez szokott lenni. Meg már az is uncsi volt, hogy Mj.-t állandóan elrabolják, oké, hogy a végjátékokban ott kell lennie, de szerintem egy kicsit ezt máshogy is meg lehetne oldani.  
 Kár, hogy Venom szereplése kicsit kevés volt szwsz, viszont tetszett, hogy Homokember karakterét jobban kidolgozták, viszont azt nem figyeltem, hogy végül is feladta magát? Mert azért azt kellet volna. Ami legjobban zavart az egész filmben a kedves okos Gwen-ből, egy "jaaaj majd beteszem a képet a portfóliómba" tipusú libát csináltak, akinek még esze sincs. Szerintem ez gázabb annál is, mint hogy a képregényben Norman megketyintette
 De ezt leszámítva nem volt annyira rosszabb, mint az első két rész.

Zerit:
hiszed nem hiszed hard rockot jatszanak

Galamb:
Hamilton jelenleg a világbajnok,... hát igen, kegyetlen!
 És a zene szakikat kérdezném, a Lordi milyen műfajba nyomja? Mert gondolom a rahedli Metall alcsoportok egyikében.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése