HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1621/2259) > >>

Galamb:
Hát egy ilyen játék után mit lehet mondani, mint hogy áldásom rád yosha!  Ezer köszönet.

--- Idézet ---Noé a legjobb...
--- Idézet vége ---
a kis g*ci rá hívja az emberre az egész állatkertet. Mondjuk amikor Mózes is hajigálja a kőtáblákat, az is zseniális. A vezérlésen ugye nem lehet állítani? Vannak elég kényelmetlen combo-k.

yosha:
Voltak egyszer a fighting játékok...
És ott volt a legősibb könyv, a legelső fantázia- és vallás szülte szereplőkkel...
Elkerülhetetlen volt, hogy Ők találkozzanak...

The BIBLE FIGHT
http://www.adultswim.com/games/biblefight/index.html

Nagyon ajánlom, hatalmasat szórakoztam vele. Nagyon nagy ökör vagy hihetetlen zseni kellett legyen aki ezt kitalálta...

Noé a legjobb...

On

Galamb:

--- Idézetet írta: kaine ---Norman ezek után még életben is maradt.
--- Idézet vége ---
no igen, ez igaz.

kaine:
Két szó: erőnövelő szer.
Norman ezek után még életben is maradt.

Galamb:

--- Idézet ---Persze mondjuk a fél város szétverése után még csak egy nyaklevest sem kap.
--- Idézet vége ---
Hát igen, ez gáz szerintem is.

--- Idézet ---Mondjuk a gáz, hogy "ő látta el" Norman sebét. Hát nem hulla volt, mikor Póki lerakta a házban? Akkor meg? Minek ellátni egy hullát? Vagy nem volt hulla?
--- Idézet vége ---
Ez fel sem tűnt, igazad van.

--- Idézet ---Az hogy Harry meghal, az lehet hogy tényleg sablon meg minden, de őneki halnia kellett. Ő rosszfiu volt, és hiába segít, nem maradhat a jók között.
--- Idézet vége ---
Nem az a bajom, hogy meghal, (sőt a képr. alapján el is vártam, meg hogy előtte kibékül Peterrel) hanem az, hogy két helyen is átszúrják a mellkasát, aztán zuhan "néhány" emeletet, és utána még jön a fél órás haldokló szöveg, mint a többi filmben (az ilyen jelenetekről mindig a Maszk jut eszembe, az "Oscar díjas" jelenet!  ). Jobb lett volna, hogyha megmondja Mj.-nek, hogy "Szeretlek, Pete-nek üzenem hogy haverok vagyunk" vagy valami ilyesmi, aztán kileheli a lelkét, és kész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése