HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1616/2259) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Itt mintha nem lenne említés szunnyadó halhatatlanokról, mindenesetre ez legalább nem nélkülözi a logikát (mármint a szunnyadó halhatatlanok gondolata), mégha nem is tetszik ez a dolog.
--- Idézet vége ---
Hát igen, ezért írtam hogy a sorozatban találták ki, hiszen ha jól tudom a filmben még ugyanolyan lassan gyógyulnak a (kisebb) sérülésekből (Pl. Kurgan hege, Connor sebes arca, amkor élezi a kardját), mint az "első" haláluk előtt. viszont meg aszem a sorozatban utána már gyorsabban gyógyulnak.  A "szunnyadó halhatatlan" elnevezést meg én találtam ki, mert nem tudtam jobb szót kitatálni rá.

--- Idézet ---Viszont azt látom, hogy az egyik kedvenc filmemet elcseszik 100 féle módon.
--- Idézet vége ---
Csak az egyiket? Sajna bizony ez a gond rengeteg film folytatásával, vagy a  sorozatokkal: a Rémálom az Elm utcában, a Penge sorozat, meg volt egy űrge még a McGayver-ben is aki mindig meghalt, aztán visszatért.

talgaby:
Józsinak a panel 4. emeletén ott van a Mónika és a Balázs showk, azon nem kell gyötörnie megmaradt szürkeállományát, mert szerencsére nem történeteket írnak bele, aminek megértéséhez elég a 40-es IQ szint. A többieknek meg ott van a fogaskerekek forgatása és a magyarázatok keresése ill. a sokfelé ágazó történetek megértése. Vagy olvassanak Marvelt/DC-t és megtanulják, mi az a multiverzum.

Punkológus:

--- Idézet ---De nekem egyébként úgy rémlik, hogy Kurgan megforgatta a gyomrában a kardot, majd otthagyta, hogy később, halhatatlan alakjában nyisszanthassa le a buksiját.
--- Idézet vége ---
Nem úgy volt, hogy Conor átdöföt gyomorral fekszik, Kurgan felemeli a kardot (jön a szlogen arról, hogy egyetlen egy maradhat), majd Conor rokonai feldöntik Kurgan-t, ezért nem tudja lecsapni a fejét.
--- Idézet ---Ezt szerintem már párszor elmagyaráztam. A Hegylakó-multiverzum elég sok részre oszlik, szinte mindegyik alapja az első rész, de nem 100%-osan. A sorozatnál annyiban változik a helyzet, hogy Kurgan halála volt a Gyülekezés kezdete, onnantól indult meg igazán a halhatatlanok egymás közötti leszámolása
--- Idézet vége ---
Na ez már csodálatos a köbön. Mert rendben én ezt el tudom így fogadni, mert képregényeken élek, amiben ez egy mindennapi dolog. De közelitsd meg onnan,. hogy én vagyok Józsi a panel negyedik emeletéröl, aki bekapcsolja a TV-t és jól szeretne szórakozni. Viszont azt látom, hogy az egyik kedvenc filmemet elcseszik 100 féle módon. Én csak a jó filmeket szeretem és nem holmi multiverizé néven összetákolt hülyeségeket, amikkel erölködnek, erölködnek, de sehogy sem tudnak jobbat csinálni az első résznél.

talgaby:
Ezt szerintem már párszor elmagyaráztam. A Hegylakó-multiverzum elég sok részre oszlik, szinte mindegyik alapja az első rész, de nem 100%-osan. A sorozatnál annyiban változik a helyzet, hogy Kurgan halála volt a Gyülekezés kezdete, onnantól indult meg igazán a halhatatlanok egymás közötti leszámolása (és ezért ölt meg Duncan is olyan sokat).
Az egyébként jó kérdés, hogy mi van, ha egy szunnyadó feje repül. Vagy a gyilkosáé lesz az energiája, vagy a Forrásos magyarázat alapján soha nem is kapja meg, és visszaszáll az eredetéhez, hogy vagy más kapja meg, vagy egyenlő részben eloszoljon a többiek között. De nekem egyébként úgy rémlik, hogy Kurgan megforgatta a gyomrában a kardot, majd otthagyta, hogy később, halhatatlan alakjában nyisszanthassa le a buksiját.

Punkológus:
Jó a magyarázatot elfogadom, és logikusnak is érzem, egyedül az a lehetőség nem tetszik, hogy elvileg, akkor napjainkban is lehetnek szunnyadó halhatatlanok. És ha jól emlékszem, akkor a sorozatban volt is erre példa. Ez meg felrugja az első film első sorait.

Egyébként mivan akkor, ha egy szunnyadónak levágják a fejét. Mert Kurgán ezt akarta tenni Conor-ral az első részben. Az is ugyanúgy érvényes?

A másik dolog, mi a sorozatban nem tetszett, hogy kismillió halhatatlan rohangált közöttünk. Míg az első filmben ez úgy jön le, hogy van 4 darab napjainkban. Ehhez képest, Dancen minden részben legalább egyet lenyeset.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése