HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
talgaby:
A véleménycsatába inkább nem megyek bele (ugyanis nekem a második rész Renegát változata a kedvencem és imádom az Endgame-et is), de a "szunnyadó" halhatatlanok magyarázata szimplán abból jött, hogy így lehetett megymagyarázni, hogy miért olyan változatos korúak a halhatatlanok, miért nem lett volna egyszerűbb, ha mindenki egyidős. Így annyi évesen ragadtak le, amennyinél először próbálták kinyírni őket.
Punkológus:
"Az idők homályából jöttünk, észrevétlenül jártunk-keltünk századokon át"
"Azért harcoltunk, hogy eljöjjön a találkozás ideje, hogy azok, kik megmaradtak közülünk megvívják végső küzdelmüket"
Itt mintha nem lenne említés szunnyadó halhatatlanokról, mindenesetre ez legalább nem nélkülözi a logikát (mármint a szunnyadó halhatatlanok gondolata), mégha nem is tetszik ez a dolog.
Galamb:
--- Idézet ---Na erre nem emlékszem (szerintem nem láttam már a düh és a csalódás könnyeitől) és nem is értem igazán így hirtelen, hogy hogyan is lehetne halhatatlanná tenni akárkit is. Tényleg nem emlékszem, ezt valaki elmesélhetné.
--- Idézet vége ---
Hát asszem ezt is a sorozatban találták ki: szóval, hogy egy úgy mondjam szunnyadó halhatalan erőszakos halált hal (baleset, gyilkosság), akkor válik igazi halhatatlanná, máskülönben ha természetes módom megy el (ami max. szerintem a végelgyengülés lehet), akkor tényleg meghal. Ezért beszéli rá Connor Duncant, hogy ölje meg a feleségét (mert a halhatatlanok a "szunnyadó" társukról is tudják, hogy mi a helyzet), aki "szunnyadó", hogy így örökre együtt maradhassanak. Nagyjából ez a lényeg, remélem érthetően fogalmaztam.
Punkológus:
--- Idézet ---Logikusan a versenynek eszerint nem is lehetett volna vége, mert hiába győzte le Connor Kurgant, "a föld alatt még van pár eltemetett halhatatlan, akit elég nehéz lenne kiásni, tehát szívtál, nincs jutalom. csak ha bányász leszel."
--- Idézet vége ---
Igen, pontosan. És akkor még nincs is szó további hülseségekről, mint Duncan, meg a többi idióta , pl. a sarkára keresztet rajzolgató halhatatlant sem tudtam komolyan venni. Persze tudom, hogy kell a gonosznak valami különös ismertető jel -vágás az arcon, fél szem, kampókéz- de ez azért már röhejes.
--- Idézet ---Ha lesz gyerekem, neki sem mutatok meg többet, ha érdekli, akkor majd megnézi magától
--- Idézet vége ---
Ezt én is támogatom, mert alapjáraton nem lett volna baj a rókabör lehúzás, azt már megszoktuk. De az első film rovására hülseségeket csinálni, az már nagy gond: az első rész boldog győzteséből egy gyenge, tehetetlen, lecsapott fejű ürgét összehozni ráadásul minden elemi logikát felrugva. Ezt tartom én igazán nagy pofátlanságnak (juj de hiányoznak nekem a szmájlik).
--- Idézet ---A 3.ban ezt e legszörnyűbb, legkegyetlenebb ellenség dolgot akarták elhitetni? SZtem csak egyszerűen veszélyes volt az ürge a trükkjei miatt, de nem volt akkora nagy küzdelem
--- Idézet vége ---
Akkor meg pláne nincs sok értelme a filmnek, hisz igazából izgulni valót sem akarnak adni, ehh, hagyjuk.
--- Idézet ---(főleg hogy ugye még ott is a Queen szolgáltatta a muzsikát?
--- Idézet vége ---
Na erre már nem emlékszem...
--- Idézet ---Mondjuk ilyen szövegek most annyira nem ugranak be tőle
--- Idézet vége ---
Nekem most hírtelen az a rész ugrik be, mikor kiderül, hogy Methos a Négy Lovas egyike volt és, hogy mennyi embert megölt. Duncan meg kardcsörtetve lebunkózza és számon kéri rajta, hogy mit mert művelni 4000 éve.
--- Idézet ---na igen Punkológus, mondasz valamit az ágyjelenettel kapcsolatban
--- Idézet vége ---
Látom, észrevételem osztatlan sikert aratott.
--- Idézet ---viszont az tetszik benne a legjobban, amikor Duncan vívódik, hogy tegye-e hallhatatlanná a nőjét.
--- Idézet vége ---
Na erre nem emlékszem (szerintem nem láttam már a düh és a csalódás könnyeitől) és nem is értem igazán így hirtelen, hogy hogyan is lehetne halhatatlanná tenni akárkit is. Tényleg nem emlékszem, ezt valaki elmesélhetné.
--- Idézet ---Na és mi a helyzet a Hegylakó- a Holló című sorozattal?
--- Idézet vége ---
Bele se mertem nézni
Galamb:
--- Idézet ---Maga film nem is lenne olyan gány, ha nem Hegylakó néven futna.
--- Idézet vége ---
Hát igen ez igaz, (főleg hogy ugye még ott is a Queen szolgáltatta a muzsikát? )
--- Idézet ---legeslegidegesitőbb szereplő maga Duncan. Amikor ilyen dolgokkal jön, mint, hogy nem szabad ölni, meg ha megölsz valakit, akkor bűntetést érdemelsz. Ő meg naponta vagdalja a fejeket, mert azt és úgy szabad. Komolyan mondom, minden részben azt kivántam, hogy bárcsak lecsapnák a hülye fejét neki is.
--- Idézet vége ---
Mondjuk ilyen szövegek most annyira nem ugranak be tőle, de asszem egyszer még egy halandót is simán kinyírt első pár rész egyikében. Amikor a csajával valami tárgyaláson volt, amit megszáltak a rosszfiúk. Amúgy én bírom Duncan-t, kicsit lazább mint Connor, de ugyanakkor hitelesebb harcosnak szwsz. A 4. részben az zavar, hogy Lambert-nek méltatalanul kicsi a szerepe, viszont az tetszik benne a legjobban, amikor Duncan vívódik, hogy tegye-e hallhatatlanná a nőjét.
A 3.: na igen Punkológus, mondasz valamit az ágyjelenettel kapcsolatban. de az a rész tényleg abszolút nem tudta hozni az 1. hangulatát. az a tipikus "na még egy bőrt"-film. Szerintem a 4. azért még jobban sikerült ennél.
Na és mi a helyzet a Hegylakó- a Holló című sorozattal? Lehet, hogy furcsa, hogy egy férfi írja ezt, de az akkora egy himsoviniszta sz@r volt, amit el sem lehet képzelni, hogy a nagy macho borostás exzsaru több hallhatatlant nyiírt ki a sorozatban, mint Amanda, ráadásul a csaj színte csak egy mellékszereplő báb volt, ááá . De pont, amikor kezdett volna talán egy kicsit jobb lenni, akkor fejezték be a sorozatot : A pasasról is kiderült, hogy hallhatatlan
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése