HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
A vér szagára gondolsz a miniként?
talgaby:
A minije '86-os vagy '87-es (és emlékeim szerint magyarul az van kinn a Kneten is), utána indult be a sorozata, kb. akkor, amikor elkezdhették forgatni a filmet.
Galamb:
Ja, anyám is amikor sorra mondta benne a bakikat, mondtam neki, hogy ez csak b kategória, mit vár?
--- Idézet ---Ez azért fura egy kicsit egyébként, mert a MAX-os v5 több, mint egy évtizeddel késÅ‘bb indult... a film még a minije alapján készült inkább (egyébként csináltak a filmhez is képregényt '90-ben).
--- Idézet vége ---
Minije? Ha jól tudom, akkor elÅ‘ször a Pókemberben bukkant fel, és utána kapott egy minit? Az is inkább a felnÅ‘ttesebb kategóriába tartozott, mint a film? Mert, amiket én olvastam a Max-en kívűl, azok elég lightosak, azért írtam, hogy engem arra emlékeztetett.
Daredevil:
Azt el kell ismerni, hogy legalább a hangulat megvolt. De ha nem Frank Castle-nek hívták volna a főszereplőt, akkor simán elment volna egy tipikus B-kategóriás filmnek.
talgaby:
--- Idézet ---Ezért szwsz a Büntetőben ezerszer jobban vissza tudták adni a képregény stílusát és hangulatát (főleg a max-esét)
--- Idézet vége ---
Ez azért fura egy kicsit egyébként, mert a MAX-os v5 több, mint egy évtizeddel később indult... a film még a minije alapján készült inkább (egyébként csináltak a filmhez is képregényt '90-ben).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése