HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1603/2259) > >>

Galamb:
Büntető: Tényleg el kell ismerni, hogy egyszer nézhető film.
 DE: Hiába, hogy az új változatban T.  Jane katona volt, , és halálfejes pólóba rohangál, és marha jó az a bosszú terv, amit kieszel, viszont én azt várnám a Megtorlótól, hogy öljön halomra mindenkit és kész. Ezért szwsz a Büntetőben ezerszer jobban vissza tudták adni a képregény stílusát és hangulatát (főleg a max-esét), a mocskos szájú olasz maffiózókkal, meg a hatalmas géppityukkal. Ráadásul a magyar szinkronosoktól zseniális dolog volt Koltait szerződtetni annak a saz alkesz  színésznek a hangjára. Amúgy nincs infótok, nem tervezték az 1. filmnél esetleg azt, hogy Stallone lett volna a főszereplő? Mert amikor először olvastam Megtorlót, egyből Stallone ugrott be róla.

u.i: a Nővérem is megnézte a Pók 3.-at, azt mondta, hogy nem tetszett neki annyira, mint az előzőek, mert túl sok benne az akció!  

pepo05:
Körülbelül egy súlycsoport, a nem rossz, de ilyet már huszat minimum láttunk akciófilmekkel.
Nézhető, bár megbántam, hogy fennmaradtam érte.

Daredevil:
Ez a Büntető.... (Itt vagy öt percig kerstem rá a megfelelő jelzőt) Olyan tipikus egyszer nézhető film. A csúcs az volt, amikor Castle elkezdett karatéjozni a jakuzákkal.

Spuri:
Én végülis egy jog-vizsga után beleszundítottam a dologba....  Úgyhogy mindenről lemaradtam....
Ha valakinek esetleg megvan, nem szeretné megosztani valamilyen formában??? Persze ez csak puhatolózás...

pepo05:

--- Idézet ---Mit, hogy tv-ben közvetítik Dél-Koreában? Akkor nem nagyon olvasol/olvastál gondolom játékmagazinokat, azokban időről időre előkerül a téma.
--- Idézet vége ---
Hát valóban nem.

rákapcsolok erre a Büntetőre...egyből szét kap egy kaszinót. kár, hogy nem koponáys pólóban osztja az észt, de  nem tűnik rossznak. Dolph bácsinak itt elég szimpatikus feje van...    
Legalábbis jó fejeket vágott, amikor lőtt értelmetlenül mindent.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése