HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
--- Idézetet írta: pepo05 ---
--- Idézet ---Na lezúztam az érettségit. Emelt angol 5 (64%), töri, magyar 5 (80%), matek és info 3 (45 illet 50 %). Illetve szóbeli dícséretet kaptam a legjobb szóbeliző kategóriában.
--- Idézet vége ---
Gratu sorstárs, az eredményke tekintetében viszont inkább meg sem szólalok!
Szerintem is jó lett a Die Hard. Önmagában...viszont hiányzott belőle egy igazi John McClane.
--- Idézet vége ---
Nyugodtan mondd el az erdményt. Nem harapjuk le a fejed. Én is csak azért hajtottam ennyire, hogy tovább tudjak tanulni.
Sepi:
Biztosan lesz majd a 300-on szinkron, és szerintem majd valamikor ősz vége felé fog kijönni dvd-n.
Én is megnéztem a Shrek 3-at. Így első nézésre egy 70%-ot adnék neki. Az igaz, hogy nem voltak olyan egetverő poénok benne, mint mondjuk a második részben, de azért így is volt benne belőle elég. Egy szép kis lezáró történet volt ehez a trilógiához. Ajánlom mindenkinek.
pepo05:
--- Idézet ---Na lezúztam az érettségit. Emelt angol 5 (64%), töri, magyar 5 (80%), matek és info 3 (45 illet 50 %). Illetve szóbeli dícséretet kaptam a legjobb szóbeliző kategóriában.
--- Idézet vége ---
Gratu sorstárs, az eredményke tekintetében viszont inkább meg sem szólalok!
Szerintem is jó lett a Die Hard. Önmagában...viszont hiányzott belőle egy igazi John McClane.
Galamb:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---Nem igazán tudom elképzelni őt a hidegvérű, hallgatag bérgyilkos szerepében. (Írom ezt úgy, hogy még nem néztem meg a trélert.)
--- Idézet vége ---
Hát pedig a Szállítót egyszer láttam, de ha jól emlékszem azért ott is hasonló volt a karaktere. De tényleg nézd meg az előzetest, szerintem jó lesz, csak mint már lentebb írtam, nekem kicsit fiatal a csákó.
Basszus: Die hard, Transformers F4 2...ennyi jó film rövid idő alatt a mozikban, én meg le vagyok égve! Asszem az F4-et beáldozom majd letöltésre.
A 300 hazai dvd kiadásról esetleg van valami infótok? Mikor jön, meg lesz-e rajta szinkron?
Daredevil:
Az F4 2 tényleg betyár jó lett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése