HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
yosha:
No, ez a TRANSFORMERS óriási lett!
Baromi jo film, a sztori is jó, a poénok is odaillőek, nincs eltulozva semmi sem, csak a nőci az nagyon csak a cicijei miatt volt a filmben. Ha valamivel gond lehet, akkorn azok a szerves színészek.
Nem is lehet mást mondani, ezt meg kell nézni. Mondjuk az egyetlen ami gázos, hogy a hatalmas csaták közben jópár jelenetben nem lehet kivenni semmit a rengeteg CGI-ből, hatalmas elmosódott izék vannak a vásznon, és mire minden tiszta lesz, vége a csatának.
Szegény álcák nem sok bemutatást kaptak, az autobotokat legalább hagyták dumálni.
Van jópár olyan dolog is, amit az ember nem ért, ha nem olvasott legalább egy képregényt, amiben Üstökös és Megatron van...
NO, ajánlom. Ez odatett nagyon, ezután már nem is nagyon érdekel a Silver Surfer, ugysem mulja felül...
Daredevil:
A Die Hard 4 nagyon büntet. tegnap néztem meg és McLane még mindig a topon. Jó volt, hogy a korral nem vesztek ki belőle azok a tuléajdonságok, amit csípek benne. Nevezetesen: mindig birtam, ahogy a rosszfiúkat szóvan szívatta, meg amikor hangosan bosszankodott.
Galamb:
Na én is megnéztem a moziban, ahogy McLane papa rendet tesz. Az első 3 rész jobban bejött, de azért még ez is a toppon volt. Kicsit sajnáltam, hogy az 1. meg a 2. részből ismert "Hogy keveredhettem ekkora szarba?", helyett "profi vagyok, ezek meg kismiskák" tipusú karaktert hozta Willis, de ez talán betudható annak, hogy azóta felszedett pár év tapasztalatot. Farrel képregény bábjai is bejöttek (azon jót röhögtem, amikor McLane kapásból letörte- ha jól láttam egy Spawn-figura karját), viszont kár hogy megint előszedték, a hacker vagyok, de 30 évesen anyuval élek sztereotípiát. Szinkron is jó volt, szóval szerintem is jó film.
Daredevil:
Az F4 2 is nagyon cool megnyugodhatasz.
Spuri:
A Die Hard-rajongókhoz én is csatlakozom!!! Nem találok olyan csúnya szót, hogy mennyire jó lett, pedig elég cifra a magyar nyelv!!
No de tegnap volt szerencsém premier előtti vetítésen megnéznia Transformerst. Gyerekek, valami besz_rás milyen jó lett! Látványos, humoros, és WhÁÁÁÁÁ!!! Nézzétek meg!!! Bár szerintem erre úgysem kell senkit bíztatni!!!
Trans és Die! Az idei nyár két legcoolabb filmje. Az F42-t meg még nem is láttam!!!! Mi lesz még itt... Jahh, meg jön a Potter is. Tiszta leégés lesz anyagilag ez a hónap...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése