HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (157/2259) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Intruder - 2019. Szeptember 03., 00:37:08 ---Én valahogy sose értettem, hogy a jövőben miért vannak egyhalomban a koponyák. :headscratch: És csak koponyák, más csontokat alig látni..

--- Idézet vége ---
Igen, mi is pont ezt beszéltük nemrég Aldarionnal. De végül abban maradtunk, hogy hangulati elemek, és elengedtük. És ismerd el, bitangul hangulatos. :)

Intruder:
Én valahogy sose értettem, hogy a jövőben miért vannak egyhalomban a koponyák. :headscratch: És csak koponyák, más csontokat alig látni..
El tudná valki nekem magyarázni, hogy T4-ben ki volt végül is az a félig ember félig robot fickó? Arra emlékszem, hogy a film elején a börtönben alárattak vele valami beleegyezési papírt valamihez aztán 15 évvel később visszajött kiborgként. De hogyan?
És persze a Genisys. Lehet szidni, van is miért, de ezek a jelenetek azért jók voltak. ;)

roberto:
A Megváltás elvileg egy trilógia nyitódarabja lett volna -mint a Genesys-, de elhasalt. Mondjuk, nem is tudom, hova lehetett volna folytatni...
A Dark Fate-nél vajon milyen programozást kap az új védelmező egység.... Ugye a 2. részben a T-800-ast Connor utasításainak végrehajtására kalibrálták, a harmadikban Connor leendő asszonya volt a főnök, itt talán Sarah Connor lesz? Na meg John aranyszabálya, miszerint nem nyiffantunk ki senkit :P

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. Szeptember 02., 17:38:36 ---El is felejtkeztem arról, a Salvation elvileg megfelel a kívánalmaidnak:lerombolt városok, járőröző és kereső gépezetek, kétségbeesett emberek, koponyák  ;D
Ugyanakkor furcsálltam, a filmben még nem álltak át a sugárvetőkre, pedig a sztori szerint 2029-ben már ezekkel aprítják egymást az ellenállás és a gépek, ehhez képest hagyományos lőfegyverekkel osztják az áldást. Vagy ezek szerint 2015-ben még nem tart ott a technológiai háttér?  :huh:
Vagy nagyon erős volt az ami fegyverlobbi  :hehe:
--- Idézet vége ---

:) Na, igen.
Annyira sötét volt a film, hogy:
- a film kb. fele nappal játszódott (mert 100+ atombomba felrobbanása biztos nem okoz majd nukleáris telet)
- szétrombolt városok helyett kaptunk pusztát/roncstelepet + egy teljesen épp hidat
- az emberek helyzete meg annyira kilátástalan volt, hogy az ellenállásnak csak két felfegyverzett vadászrepülőre futja
- a film végén helikopterekkel mentik az embereket napkeltekor vagy napnyugtakor :headscratch:... nem ez lényeg, hanem az, hogy a háttérben vidáman süt a Nap, az égen pedig nyoma sincs repülő terminátoroknak stb.
Ja, igen. 2018-ban játszódott.

És ha ezeket a jeleneteket nézem, és összehasonlítom azzal, ami a Megváltásban volt, hááát, ég és föld a különbség.

Ráadásul, ha van olyan jelenet, a film végi pusztuláson kívül, amit nagyon eltaláltak a Terminátor 3 készítői, akkor az a jövő jelenet, amiből hasonló hangulat árad, mint az 1. és 2. részből.

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Szeptember 02., 13:22:57 ---Film előtt előzetesek mentek, volt a Joker. Nekem a pár perc alapján nagyon bejön. Semmi effekt, semmi robbanás, semmi színkavalkád, meg vicces snittek, ahogy az orrnehéz Fekete Özvegy a csapat "hasznos" tagjaként "harcol", miközben Thor pár méterrel odébb tonnányi ütéseket osztogat, ha már mellékesen ott van. Phoenix az előzetes alapján nagyon érzi a szerepet, lényegében a film kizárólag a személyes benyomásaira építhet (gondolom) és ennek megfelelően szubjektív a látásmód is.
Külön jó pont, hogy ez is valami 30-40 évvel korábbi eseményeket mesél el, szóval kis szerencsével pont olyan "zsírmentes" lesz, mint az X-Men: Elsők, vagy még szikárabb.

--- Idézet vége ---

Engem már ezzel a teszt jelenettel meggyőztek az alkotók, pedig nem sok minden történik benne.

roberto:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Szeptember 01., 19:48:09 ---
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Szeptember 01., 16:49:53 ---Ahhoz a magyar szerzõk Halálosztó 2029 könyveit kéne adaptálni,  de a nyakamat rá, Hollywood-ban azt se tudják, ilyenek léteznek.
--- Idézet vége ---

Ha tudnák azokról, szerintem azóta már mindenkit sz@rrá pereltek volna.

--- Idézet vége ---
El is felejtkeztem arról, a Salvation elvileg megfelel a kívánalmaidnak:lerombolt városok, járőröző és kereső gépezetek, kétségbeesett emberek, koponyák  ;D
Ugyanakkor furcsálltam, a filmben még nem álltak át a sugárvetőkre, pedig a sztori szerint 2029-ben már ezekkel aprítják egymást az ellenállás és a gépek, ehhez képest hagyományos lőfegyverekkel osztják az áldást. Vagy ezek szerint 2015-ben még nem tart ott a technológiai háttér?  :huh:
Vagy nagyon erős volt az ami fegyverlobbi  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése