HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
gabo:
Én inkább erre vagyok kíváncsi mint a mozi filmre! :)
Goten56:
Igen, kb 2 hete :D Viccet félretéve, a sorozat jobban érdekel mint a film. Több lehetőséget látok benne. Csak ne szúrják el.
Farek:
https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/10/29/star_wars_tronok_harca_david_benioff_db_weiss/
Valószínűleg sokan érzik úgy, hogy idén korán jött a karácsony. :lol: :lol: :lol:
Goten56:
Palpatine feltámasztása a Sötét Birodalomban is egy megkérdőjelezhető lépés volt. Kíváncsi leszek, hogy most mi lesz belőle, de nehezen tudom elképzelni, hogy jobban sülne el, mint akkor.
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Október 27., 22:08:55 ---A legújabb trilógiával az a legnagyobb baj, hogy úgy döntöttek, George R. R. Martin írásmódját követik: fingjuk sincs merre fog menni a történet, majd ahogy esik úgy puffan. Ez az öregnek jól bejött a Trónok Harcánál, mert ez volt a lelke a sorozatnak: megnézte, mire nem számítanak a rajongók, és azt lépte meg, így mindig megvolt a hűha faktor. Csakhogy ez ide baromira nem passzolt.
--- Idézet vége ---
Azt "discovery writing"nak hívják, és a Retroshock-os Kenny is említette a TLJ kritikájában.
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Október 27., 22:08:55 ---Palpatine visszahozása szerintem azért is jó húzás lehet, mert ezzel meg lehet magyarázni a TLJ egyik nagy botlását, hogy miért mehetett Snoke olyan könnyen a levesbe. Annyit kell mondaniuk, hogy ő volt a kesztyűbáb Palpatine kezén, akin keresztül ténykedett, hogy ne kelljen felfednie senki előtt magát. Így kavarhatott anélkül, hogy bárki sejtette volna, hogy életben van, de Snoke felszeletelése rákényszeríti, hogy előbújjon. Ennyi.
--- Idézet vége ---
De akkor miért van neki is saját flottája, és Snoke halála után miért várt 1 évig arra, hogy felfedje magát, ha egyszer mindent ő irányított?
Legfeljebb ha a a filmből nem is, majd a film egy DLC-jéből (könyv, képregény, előzmény képregény, előzmény regény, videojáték stb.) kiderül.
--- Idézetet írta: Aldarion - 2019. Október 27., 22:08:55 ---Amúgy én azon derülök nagyokat, hogy sok oldalon látom, hogy megy a hiszti arról, hogy "mekkora szar már, hogy Palpatine feltámad, mert így értelmét vesztette Darth Vader önfeláldozása", meg "elmegy a picsába a Disney ezzel a faszággal, megint megerőszakolják az SW-t, bezzeg a régi Expanded mennyire jó volt". Imádom olvasni az értetlenkedéseket, amikor erre beírom, hogy ez egyébként már a már az Expandedben is megtörtént még '91-ben. Valahogy mindig beüt a nagy kussolás :D
--- Idézet vége ---
Én meg azokon, akik eddig azért rühellték a "Sötét Birodalom" trilógiát, mert visszahozták Palpatine-t, most odáig meg vissza vannak azért, amiért visszatér a filmben. :lol:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Október 28., 15:39:05 ---El kell pusztítani valamit/valakit, hogy megszűnjön Palpatine befolyása a fejében. Mara Jade-nek Luke-ot kellett volna.
--- Idézet vége ---
Technikailag végzett is vele. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése