HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (141/2259) > >>

Goten56:
Akkor megnyugodtam, hogy nem hülyeség :D . De azon csodálkozom, hogy ez a lehetőség nincs már körüljárva millió híroldalon és videóban. Boba Fettet muszáj megmenteniük. Ebben az alternatív Star Warsban mindenki feltámad, és Fett esetében ez sokkal indokoltabb, mint Maulnál volt.

gabo:
Erre már én is gondoltam!

--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Október 30., 16:46:19 ---Szerintem a Mandalori maga Boba Fett lesz. Nagy durranás T ígérnek az elejére. És ezzel bebiztosítanák a magas nézettséget.

--- Idézet vége ---

Goten56:
Szerintem a Mandalori maga Boba Fett lesz. Nagy durranás T ígérnek az elejére. És ezzel bebiztosítanák a magas nézettséget.

Kayamiel:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Október 29., 19:57:11 ---
--- Idézetet írta: gabo - 2019. Október 29., 18:19:27 ---Én inkább erre vagyok kíváncsi mint a mozi filmre! :)

--- Idézet vége ---

Mi ne mondjak, én is.  :D

--- Idézet vége ---

Nagyon komolyra sikeredett ez sorozat, le a kalappal. Tuti megdönt minden nézettségi mutatót  :cool:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Október 29., 09:30:25 ---https://index.hu/kultur/cinematrix/2019/10/29/star_wars_tronok_harca_david_benioff_db_weiss/

Valószínűleg sokan érzik úgy, hogy idén korán jött a karácsony.  :lol: :lol: :lol:

--- Idézet vége ---

Esküszöm, ezekre tényleg találó gúnynév a "Dumb és Dumber".
Tavaly bejelentik, hogy új SW filmeket fognak csinálni, majd valamikor idén (ha jól emlékszem) nyáron leszerződnek a Netflixhez, és majd csak most, ősszel jönnek rá, hogy a kettő nem menne egyszerre, mert "csak adott mennyiségű óra van egy napban."

Szerk.: Módosítottam a kommenten, mert EL-olvastam a dolgokat.

--- Idézetet írta: gabo - 2019. Október 29., 18:19:27 ---Én inkább erre vagyok kíváncsi mint a mozi filmre! :)

--- Idézet vége ---

Mit ne mondjak, én is.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése