HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (137/2259) > >>

Gorgonita:
A STAR WARS IS BORN:

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. November 18., 15:46:53 --- Valamelyik SW folytatás rendezője írta, hogy végre kiadhatott magából mindent, mert anno gyerekként pl a Birodalom Visszavág neki csalódás volt. Mondjuk én még élő emberrel nem találkoztam, aki a Birodalomban csalódott, de nyilván az Utolsó Jedik mellett, amit nem is láttam mondjuk (Ébredő Erő ugyanis alaposan kielégített pár éve), labdába se' rúg az a fércmű Birodalom. Karbonit? Meg Slave I? Executor?
Pff. Az is milyen már?!

--- Idézet vége ---

Az Rian Johnson volt. Az ipse megint bebizonyította, hogy milyen sok esze van.
Most az a legújabb mániája (nemcsak neki, hanem jó pár TLJ mániákusnak), hogy "A Birodalom Visszavág" annak idején ugyanúgy kettéosztotta a SW rajongói tábort, mint a TLJ, és hogy azt a filmet csak a '90-ES ÉVEKBEN(!!!!!) kezdték el értékelni az emberek. :omg: :omg: :omg:

De a fickó a videóban jobban kifejti.

"A mandalori"t még nem láttam, majd ha kijött az egész, meglesem egyben.
Viszont akik véleményében megbízom (mert kb. hasonlóképpen vélekednek ugyanazokról a dolgokról - neveket nem mondok), azok szerint valóban nem semmi, amit a sorozatban összehoztak, és tényleg érdemes megnézni.

turkia:
Látta már valaki a Mandalori első részét?
Egy IG szériás robottal nyomul benne az xy nevű pasas, ha jól olvastam. A pasi ugye nem Boba Fett? Azért kérdezem, mert most ugye saját ötletek híján nagy divat fullra lemásolni a régi cselekményvázlatot, meg feltámasztani tűpontos rendezéssel anno szükségszerű halált halt karaktereket, hogy aztán a drámai élt sikeresen lebutítva még több részen/évadon keresztül lehessen majd nézni az egyre laposabbá és ihletettség nélkülibbé váló felesleges agóniát.
(De hogy ne legyek szűklátókörű: Fett halála mondjuk nem lenne szükséges és vagányságához képest nem ugat bele a fősodorba, szóval őt akár vissza is pakolhatják. Maul viszont naGGYon durva húzás...  :headscratch:)
 Milyen eltérő ízlések vannak, mindig ledöbbenek.
Ha rajtam múlna, olyan 5000 évvel korábbi előzményeket nyomatnék, amik nem pofáznak bele a fővonalba, de akkor meg ugye teljesen saját karaktereket kell kitalálni, ahho' meg guba kell, maxi sok.  :D Hogy Jar-Jart idézzem.  De inkább fantázia, meg tehetséges írók, ami manapság hiánycikk. Látva legalábbis, hogy Cameron is meghülyült.

Valamelyik SW folytatás rendezője írta, hogy végre kiadhatott magából mindent, mert anno gyerekként pl a Birodalom Visszavág neki csalódás volt. Mondjuk én még élő emberrel nem találkoztam, aki a Birodalomban csalódott, de nyilván az Utolsó Jedik mellett, amit nem is láttam mondjuk (Ébredő Erő ugyanis alaposan kielégített pár éve), labdába se' rúg az a fércmű Birodalom. Karbonit? Meg Slave I? Executor?
Pff. Az is milyen már?!

Na de más: Azon gondolkodtam, hogy amúgy mekkora hülyeség embereket szembeállítani droidokkal.
Ha olyan droidokról van szó, amik a filmben látott mesterséges intelligenciával és mozgáskoordinációval bírnak, hát sztem vagy tíz célzott lövést adnának le másodpercenként. Ami azért egy fokkal jobb, mint a rohamosztagosok legendás teljesítménye.  :D De komolyan, lőttek le valaha valakit/valamit a IV. részben nyilván csak véletlenül kiiktatott 1-2 lázadón, meg Beru nénin kívül?  :cool:

Ilyen teljesítményű droidok ellen embereket küldeni...
Ti hogy látjátok ezt?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: gabo - 2019. November 12., 13:24:05 ---Játszottatok vele régen??  :)

--- Idézet vége ---

Annyival jobban néz ki, mint az előző változat, így már biztosan meglesem moziban. :D
Én főleg MegaMan-eztem, de a Sonic valamelyik részéhez is volt szerencsém.
Meg valamelyik borzalmas PC változathoz. Hogy aznnyira egy fapados valami volt! Az még hagyján, hogy még az irányítást sem írta le, de még átállítani sem lehetett.
Azóta szerencsére elfelejtettem a címét.  ;D

Bónusznak itt van 2 kép egy Sonic papírszoborról, amit 10 éve csináltam és fényképeztem. :D
 (10 éve?! :blink: b*szd ki!  :o)

gabo:
Játszottatok vele régen??  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése