HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (136/2259) > >>

roberto:
Ehh, félig-meddig megnéztem ezt a Sötét Végzetet, finoman szólva nem vagyok tőle annyira elájulva.
Kommentekben felemlegetik a nagyon erős feminista vonalat-most már tiszta női akciósztárok születésének lehetünk szemtanúi. + most már nem is Skynet a főgenya, hanem Legion-azaz Légió- névre hallgat, védelmezőnk pedig egy felturbózott sorkatona. Lehet, csak én vagyok ennyire maradi filmnéző, de a szimpla gerilla és a kiborg testőr nekem valahogy jobban feküdt.
Lehet, hogy mégis csak békén kellett volna hagyni az egész franchise-t a Judgement Day után...  :rolleyes:

HeirToGrievous:
 :lol: :lol: :lol:

KiD:

turkia:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. November 18., 17:01:33 ---

Az Rian Johnson volt. Az ipse megint bebizonyította, hogy milyen sok esze van.
Most az a legújabb mániája (nemcsak neki, hanem jó pár TLJ mániákusnak), hogy "A Birodalom Visszavág" annak idején ugyanúgy kettéosztotta a SW rajongói tábort, mint a TLJ, és hogy azt a filmet csak a '90-ES ÉVEKBEN(!!!!!) kezdték el értékelni az emberek. :omg: :omg: :omg:

--- Idézet vége ---

Ezt nem hiszem el... '90-es években?! Legalább ne nézze már hülyének az embereket. Olyan, mintha azt mondanám, hogy a Transformers film nem sikeres. Sz..arnak sz.r, ez tiszta, de financiálisan biztos hogy nem deficites.
De komolyan... a Birodalmat szúrta ki? A 6 rész legtökéletesebbje (nekem a Sithek mellett, mert én nagy előzmény-fan vagyok), kb az egész neten szuperlatívuszokban emlegetik. Semmi üresjárat, pörgő események végig, látvány, zene, Vader futólépésben a jégbarlangban, ereje teljében lévő flotta, csillagrombolók, katonai indulók jobbra-balra...

Ez a Rian Johnson nevű fószer simán elmenne karakterszínésznek. Ő amolyan "angelamerkeles" nyilvánvaló tényeket örökké tagadó lenne, mint a Potterben Caramel, a mágiaügyi miniszter. A dementorok már nyomják hátulról, de csak szajkózza az újságban, hogy "VOLDEMORT NEM TÉRT VISSZA!"

Nincs dementorválság!
 :D

Hm, a mandalorinak a Jedi visszatér utáni idősíkja ellenére én is adok majd egy esélyt, mert tényleg üdítőnek tűnik, kicsit mintha kilógna a gagyi sorból.

SithLord:
Ez aranyos..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése