Hát nem tudom milyennek számít. 6M/1M
Szerintem drága. De nálunk két lehetőség van. Vagy 1db kábelszolgáltató, vagy 1db adsl szolgáltató. Az adsl olcsóbb valamivel, de ott nem tudnak ekkora feltöltést és csak 2megát bír a hálózat.
régen 1m/128 volt. amivel az volt a bajom, hogy szoktam photoshop tutorokat szedni a netről. Ez néha egy teljes dvd. Egyszerűen nem tudtam vissza seedelni a Gigabyteos cuccokat. Mert mindenkinek piszok jó feltöltése volt. Így hát én mindig megszívtam.
Szóval úgy döntöttünk, hogy megrendeljük ezt a nagyobbat és leosztjuk három fele. Minden príma, tök jól megy. Miután bekötöttük két hónapra rá öcsém elköltözött, anyámnak meg fel kellett menni pestre kórházba, azóta se jött vissza. Beköltöztek a pasija lakásába, mondván, hogy ott jobb az élet. Nekem meg a nyakamba szakadt az egész hűségestől.
Megpróbáltam csökkenteni, de azt mondták, csak akkor, ha visszafizetek minden kedvezményt, bekötési díjat meg a két havi elcsúszást, utána kötnek új szerződést. Röhej, de ahogy kiszámoltam, kábé ugyanannyit perkáltam volna, ha úgy hagyom ahogy van, mintha újat csinálok. Így hát maradt ahogy van. 8ezer vagyis pár hónapja hozzácsaptak még 3százvalamennyit már nem emlékszem milyen címszóval. Szóval leadtam a tányérost. De legalább jó a seedem. Persze arra is csak azután jöttem rá miután bekötöttük, hogy ezeket a tutorokat rapidról is be lehet szerezni, és arra pont jó lett volna az 1M.