Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1842577 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4815 Dátum: 2009. Október 08., 19:01:59 »
Most jut eszembe, hogy kihagytam a Donnie Darko-t. Elképesztően jó film. Amikor először láttam az döbbenetes élmény volt.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4814 Dátum: 2009. Október 08., 18:39:48 »
ha már mindenki többet sorolt, akkor én se maradjak le. szóval a Mátrix visz mindent, de utána sorakoznak az olyan filmek mint:
Vissza a jövőbe 1-3, Rocky 1-6 (az első öt rész kiskorom meghatározó filmélménye, ahányszor adta a TV, mindig megnéztem), Sötét lovag, 8 Mile (azóta hallgatok rap-et is), Pillangóhatás, Donnie Darko, és még kitudja meddig sorolhatnám a kedvenceimet.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4813 Dátum: 2009. Október 08., 16:34:54 »
Kedvenc? Hát, amit legtöbbször láttam, az az eredeti Csillagok Háborúja-trilógia, amit összességében legalább százszor. Emlékszem, amikor gyerekkoromban bejött moziba, akkor egy hónap alatt 7-szer néztem meg...

Ezen kívül pedig ami nagyon tetszik, és rengetegszer láttam, és ajánlom is mindenkinek, az a Letaszítva, Denzel Washingtonnal.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4812 Dátum: 2009. Október 08., 16:19:36 »
Ez tök jó volt. Köszi.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4811 Dátum: 2009. Október 08., 16:17:29 »
szvsz jol forditottak a funny papers az ujsagok strip melleklete
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 16:22:53 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4810 Dátum: 2009. Október 08., 16:09:14 »
funny papers -> a kiskölyök ezt olvassa és ezt fordították a magyarok képregénynek. lehet, hogy az is, ennyire nem vagyok penge angolból. mindegy is.

szerk.:
közben ráakadtam erre:
http://www.youtube.com/watch?v=SL4R_eRU_oM...feature=related
7:47-től
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 16:10:58 írta Spuri »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4809 Dátum: 2009. Október 08., 15:56:17 »
sajnos nincs, de azt hiszem a narancsos jelent elott van valamennyivel, mikor brando kiterul a paradicsomok kozott
gyengéd barbár

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4808 Dátum: 2009. Október 08., 15:54:05 »
Ez nagyon jó!  Linked nincs erről a jelenetről?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4807 Dátum: 2009. Október 08., 15:48:15 »
heh, keresztapa kiralysag, fuggetlenul a sok-sok filmes logikatlansagtol, bar neha ez adja meg az elmeny savat-borsat
nem tudom ki emelekszik az elso reszben, mikor Mike beszamol Vitonak az unokajarol "nagyon okos, harom eves es mar kepregenyeket olvas", mire erre brando uvegesen maga ele tekint es ezt mogyogja "hm, kepregenyek"
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 08., 15:48:52 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #4806 Dátum: 2009. Október 08., 15:41:23 »
Nálam verhetetlen filmek a Vissza a jövőbe trilógia (igen, mindhárom rész zseniális a maga nemében) amit számtalanszor láttam már. jaj de sokszor... de amit még ennél is többször, az a Keresztapa trilógia (érdekes, hogy a harmadik részt láttam többször mint az első kettőt, de nem sokkal). Amit pedig nagyon szeretek és viszonylag gyakran megnézek újra és újra, de annyiszor mégsem mint az előzőket: Hóbortos hétvége (csakis szinkronnal), Macskafogó, Szaffi, Hihetetlen család, Batman begins, Kapj el ha tudsz, Az ördög ügyvédje (az ördög utolsó monológja páratlanul bravúros!!!), Rettenthetetlen.
Minden más film ezek alatt teljesít nézettségben.

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4805 Dátum: 2009. Október 08., 15:10:09 »
Hát igen, manapság eléggé lecsúszott a magyar szinkronok minősége, de azért annak idején voltak istenadta tehetséggel rendelkező szinkronfordítóink. Például a jó öreg Romhányi. Az az alak egy zseni volt. A Hannah-Barbera párosnak leesett az álla, mikor meghallották a Flinstone család magyar szinkronját. Mindenestől kenterbeverte az eredetit. Régi szép idők...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4804 Dátum: 2009. Október 08., 13:58:50 »
Kedvenc film? Bazi hosszú lenne a lista, de talán Halálos fegyver 3. A nyitójelenet zseniális. Képregényfilmben pedig a Sötét lovag. Sorozatoknál alap: House
Jaja, kerekes nagyon jól nyomja Carrey-t.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4803 Dátum: 2009. Október 08., 13:50:18 »
Jim Carrey filmek pl. Ace Ventura, Mindenhato, Maszk sokkal jobbak szinkronnal.

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4802 Dátum: 2009. Október 08., 13:38:23 »
júj! néztétek a fringét? A tévé elkövette azt a hibát, hogy egyből megvette a jogokat és gőzerővel elkezdte szinkronozni a sorozatot. Szinte 2-3 résszel voltunk csak lemaradva. Mit ad isten, a professzor lebetegszik. Erre nem azt mondták, hogy rendben van kihagyunk egy hetet, hanem beraktak rá egy holt más hangú valakit. Mondhatom marha trágya lett az egész.  szerintem ott azért rendben volt a szinkron. Mármint mindenkihez megfalalő hangot párosítottak azért. Egyedül ez a faramuci húzás húzta le az egészet.

De a House-t is szerettem még Szakácsival. filmet nem tudok, de majd mondok egyet ha találok.
Viszont én is jobban szeretem a színészek eredeti hangját.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4801 Dátum: 2009. Október 08., 13:24:03 »
Azt azért nem volt nehéz szinkronosan jobbra kihozni. De 2000 utánról már elég nehéz olyan filmet mondani, ami szinkronosan jobb.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4800 Dátum: 2009. Október 08., 13:17:30 »
Ilyenkor mindig elmondom, hogy vannak filmek (bár nem sok), amik szinkronosan sokkal jobbak, mint eredeti nyelven. A kedvenc példám A Sithek bosszúja.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4799 Dátum: 2009. Október 08., 13:11:50 »
én is egyre több feliratos filmet/sorozatot nézek, de azért még van pár amit szinkronosan nézek meg.

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4798 Dátum: 2009. Október 08., 13:07:08 »
Idézetet írta: Genzo
A második évad csak felirattal van, de az első szinkronos.

De attól, hogy van szinkronosan én inkább mindenkinek eredeti nyelven ajánlanám. Mára eljutottam odáig, hogy szinte mindent feliratosan nézek. Szvsz sokkal jobb úgy. Filmet is csak max moziban nézek szinkronosan, mert ott sajna nem nagyon lehet választani mást.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4797 Dátum: 2009. Október 08., 12:52:32 »
RTL-en ment a Chuck, de 4 epizód után levették a műsorról. Az első évad 13 részes, a második 22. Érdemes letölteni. A második évad csak felirattal van, de az első szinkronos.

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4796 Dátum: 2009. Október 08., 12:39:49 »
Tényleg Chuck. Elkezdték vetíteni az első évadot a tv2-őn asszem, lement belőle két rész, aztán megszűnt létezni. Azért én nem hiszem, hogy ennyiből állna az első évad.

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4795 Dátum: 2009. Október 08., 12:27:09 »
ami a sorozatokat illeti, nekem a Chuck a kedvencem, mindkét évadot megnéztem már, és izgatottan várom a harmadikat. Amig Chuckot várom, nézem a Heroest, meg újrázom a Szupercsapat első évadot, utoljára kiskoromban láttam TVben.

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
« Válasz #4794 Dátum: 2009. Október 08., 07:57:32 »
Idézetet írta: Genzo
engem az érdekelne, hogy kinek melyik a legkedvencebb filmje, amit akárhányszor meg tud nézni?

Hát ez nálam a Die Hard első része. Régen volt olyan, hogy hetente megnéztem. Szerintem azóta se készült ennél jobb Bruce Willis film. Talán a Die Hard 3 hasonló szintű.

Amúgy sajnos nincs túl sok időm filmeket nézni, inkább sorozatozok. Sorozatok közül abszolút favorit a Lost és a Csillagkapu. Néhány azok közül amiket még nézek: Dexter, Smallville, Fringe, Flashforward, Supernatural, Stargate Universe, Weeds. És hogy legyen sitcom is: How I Met Your Mother.

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4793 Dátum: 2009. Október 07., 23:58:27 »
Hát nem tudom milyennek számít. 6M/1M
Szerintem drága. De nálunk két lehetőség van. Vagy 1db kábelszolgáltató, vagy 1db adsl szolgáltató. Az adsl olcsóbb valamivel, de ott nem tudnak ekkora feltöltést és csak 2megát bír a hálózat.

régen 1m/128 volt. amivel az volt a bajom, hogy szoktam photoshop tutorokat szedni a netről. Ez néha egy teljes dvd. Egyszerűen nem tudtam vissza seedelni a Gigabyteos cuccokat. Mert mindenkinek piszok jó feltöltése volt. Így hát én mindig megszívtam.

Szóval úgy döntöttünk, hogy megrendeljük ezt a nagyobbat és leosztjuk három fele. Minden príma, tök jól megy. Miután bekötöttük két hónapra rá öcsém elköltözött, anyámnak meg fel kellett menni pestre kórházba, azóta se jött vissza. Beköltöztek a pasija lakásába, mondván, hogy ott jobb az élet. Nekem meg a nyakamba szakadt az egész hűségestől.

Megpróbáltam csökkenteni, de azt mondták, csak akkor, ha visszafizetek minden kedvezményt, bekötési díjat meg a két havi elcsúszást, utána kötnek új szerződést. Röhej, de ahogy kiszámoltam, kábé ugyanannyit perkáltam volna, ha úgy hagyom ahogy van, mintha újat csinálok. Így hát maradt ahogy van. 8ezer vagyis pár hónapja hozzácsaptak még 3százvalamennyit már nem emlékszem milyen címszóval. Szóval leadtam a tányérost. De legalább jó a seedem. Persze arra is csak azután jöttem rá miután bekötöttük, hogy ezeket a tutorokat rapidról is be lehet szerezni, és arra pont jó lett volna az 1M.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4792 Dátum: 2009. Október 07., 23:36:14 »
8k nálatok a net?  Az valami szuperjó kapcsolat, vagy ennyire magasak arrafelé az árak?

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4791 Dátum: 2009. Október 07., 23:30:25 »
Idézetet írta: talgaby
TCM-en (vagy ami most van a CN után) szokták adni a Kelly hőseit. Angolul is közel annyira jó, mint szinkronosan.

Sajnos nincs se kábelem se tányérosom. De egyszer láttam angolul, amíg volt tányéros. Nem tudtam fizetni a 8e netet meg a 9e tévét egyszerre. Most már nincs sajnos. Maradt a net. De majd egyszer beszerzem dvd-n.

Ezért most sorozatokat nézek. Most az Enterprisból volt, hogy 6részt is megnéztem egyszerre. Viszont már kifogytam a jó sci-fikből. Persze a kedvenciemet mindig idő előtt elkaszálták. Viszont most szemezek a Bolygó neve Föld-el vagyis "Conflict Earth". Csak egy baj van vele, sehol nincs magyar felirat.

Szerk:
Erről jut eszembe: nekem megvan a régi villám "Flash" sorozat, amit régen az HBO-n nyomattak. Ehhez nem tud valaki feliratot? Vagy esetleg szinkront?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 07., 23:33:28 írta Wearwolfff »

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4790 Dátum: 2009. Október 07., 22:41:25 »
Idézetet írta: Mercyful Fajd
olvastam hogy a filmben szereplő mozit (A Nemzet Büszkesége) nem ö rendezte, most nem jut eszembe ki volt de megnéznék tőle egy egész estés hentelős családi mozit.
Eli Roth rendezte, Tarantino pártfogoltja, a baseballütős katona a Brigantykban. Eddig csak hentelős családi filmeket rendezett, lásd Motel (imdb és Wikipedia) és Motel 2 (imdb és Wikipedia).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4789 Dátum: 2009. Október 07., 22:41:07 »
TCM-en (vagy ami most van a CN után) szokták adni a Kelly hőseit. Angolul is közel annyira jó, mint szinkronosan. Szerencsére a dvd-n mindkét nyelv fent van, így bármelyikkel meg tudom nézni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Wearwolfff

• HálóZsák segítő
  • Pókember
  • *
    • wWolfff Galériája
« Válasz #4788 Dátum: 2009. Október 07., 22:30:02 »
Nagyon ritkán mikor nálunk festés volt vagy tapétázás, meg amikor a felmenők kimentek külföldre, akkor mindig a nagyimnál aludtam. Ilyenkor rendszeresen megnéztük a Kelly Hőseit. Ha egy hétig voltam ott akkor egy héten mindennap megnéztük. A nagy szövegeket már kívülről mondtuk, és versenyeztünk ki emlékszik többre. Francba de rég volt már. Mindenesetre félévente megnézem. De tévében nem mikor adják. Ezt a filmet nem szakíthatja félbe semmi.

Viszont nincs úgy favorit, mint inkább stílus, Sci-Fi minden mennyiségben. Ma fejeztem be az Enterprise-t. Basszus a legutolsó részt, hogy elcseszték. De legalább hagytak nekik időt elvarrni a szálakat.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4787 Dátum: 2009. Október 07., 22:18:10 »
Ja, én kifelejtettem a Pillangó hatást. Az is nagy kedvenc.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #4786 Dátum: 2009. Október 07., 22:13:51 »
Nekem sok film van amit nagyon szeretek talán az Equilibrium volt ami a legjobban tetszett aztán ott van még a Daredevil, a Staregte Ark of Truth és Continuum, meg a Mátrix is nagyon tetszett.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 07., 22:19:37 írta Amondin »