HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (128/2259) > >>

Farek:
Megnéztem az ünnepek alatt a Skywalker korát. Háááát... végül is, a film tempója tetszett. Kikapcsolta az agyamat és lekötött a sok rohanás és veszedelem. A látvány pazar volt. Egyébként meg... eh.

gabo:
Már el is felejtettem, hogy ez egy élő project. Ágyúgolyó az egyik kedvenc karakterem, kíváncsi vagyok rá milyen lesz!

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: roberto - 2019. December 20., 19:41:50 ---Az előző Szellemírtókat milyennek könyvelted el (már ha láttad)? Kísérletképp anyámmal megnézettem szinkronos változatban, két megjegyzése volt: a szinkron rettenetes, illetve a film maga egy nagy fostalicska, azt pénzt, amit ráköltöttek, fektethették volna jobb dologba is.

--- Idézet vége ---

Egyszer és régen láttam, de két dolgot kiemelnék: a nyitójelenetet, és azt a részt, amikor a fickó öngyilkos lett, hogy szellemként térjen vissza... vagy hogy így nyisson meg valami portált? :headscratch:
Ez a két rész tetszett, a film többi részére meg még ennyire sem emlékszem. :badteeth:

roberto:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. December 16., 20:19:21 ---
- a Szellemirtók érdekesnek tűnik, de egyelőre nem tudom. Talán a 2. előzetes után majd határozottabb leszek.

--- Idézet vége ---

Az előző Szellemírtókat milyennek könyvelted el (már ha láttad)? Kísérletképp anyámmal megnézettem szinkronos változatban, két megjegyzése volt: a szinkron rettenetes, illetve a film maga egy nagy fostalicska, azt pénzt, amit ráköltöttek, fektethették volna jobb dologba is.

Intruder:
Thanos is rappel. :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése