HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (127/2259) > >>

roberto:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Január 13., 19:16:28 ---Marvel Drakula előzetes pár easter-egg-el:

--- Idézet vége ---

Láttam róla az sg-s cikket, és a megjegyzést, miszerint eredetileg Morbius lett volna a Penge 2 főgonosza. Milyen okból döntöttek végül a 'speciális' vámpírfaj mellett?

Intruder:
Marvel Drakula előzetes pár easter-egg-el:

Gorgonita:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Január 11., 14:15:59 ---Zahn trilógiája se volt jobb, csak az idő megszépítette.

--- Idézet vége ---

Nekem Zahn trilógiája minden olvasással egyre jobban tetszik. Egyébként érdekes, hogy Mara és Rey figurája között mennyi a hasonlóság, mindketten nagyjából ugyanazt jelentették Palpinak, és ugyanúgy csalódást okoztak neki.

Goten56:
Zahn trilógiája se volt jobb, csak az idő megszépítette. Leiát a lehető legkorábban ki kellett volna írni, mert köztudott volt hogy Carrie Fisher 13 éves kora óta drogozott, az a csoda, hogy az eredeti trilógiát sikerült vele befejezni.

Gorgonita:
Nekem így első nézésre tetszett a történet is. Persze Timothy Zahn komolyabb sztorit kerekített anno, de az más formátum, más célközönség volt. Egy regényben inkább a párbeszédek dominálnak, nem az akció, valamivel idősebb/érettebb az olvasni tudó-szerető közönség is. Ráadásul akkoriban sok megkötés is volt. Például nem használhatta a Sitheket (így lettek a noghrik), 30 évvel korábbra volt datálva a Klónok Háborúja, nem léphetett generációt, viszont Luke, Han és Leia nem voltak még nyugdíjasok, utóbbi sem halt meg drogozás miatt két kötet között. Ezzel szemben Disneyek előtt szabad volt a terep, jöttek is a nagyobb rombolók, nagyobb gonoszok, hihetetlenebb főhős, és a többi szenzációhajhász megoldás. Számba véve a hibákat, vagy fogalmazzunk inkább így: a megosztó dolgokat, Abrams -szvsz - elég frappáns kis befejezést kerekített a trilógiának. Pláne ha igazak a pletykák arról mennyire gátolta a studió a megvalósításban. Aztán majd pontosítok ha újranéztem, ami nem most lesz, mert moziban nem szoktam duplázni. Ja és a spoilerekkel vigyázzatok mert nekem is lelőttétek az egyik meglepetést a másik topicban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése