HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (95/2259) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: roberto - 2020. Augusztus 08., 14:56:26 ---A Marvel What if sorozatában van szám, ami a Megtorlónak ad egy másik életutat?

--- Idézet vége ---

What if? 10 - Mi lett volna, ha a Megtoló családját nem ölik meg?
What if? 26 - Mi lett volna, ha Megtorló megöli Fenegyereket?
What if? 44 - Mi lett volna, ha a Venom szimbióta a Megtorlóval egyesül?
What if? 51 - Mi lett volna, ha a Megtolóból Amerika Kapitány lesz?
What if? 57 - Mi lett volna, ha a Megtolóból S.h.i.e.l.d. ügynök lesz?
What if? 58 - Mi lett volna, ha a Megtorló megöli Pókembert?

(What if? With Great Power - Mi lett volna, ha Peter Parker lesz a Megtorló?)

Amanojaku:
A Megtorló sorozat ZSE-NI-Á-LIS.

roberto:
A Marvel What if sorozatában van szám, ami a Megtorlónak ad egy másik életutat?

KiD:
Hát nem tudom, azért én ha Ennist olvasom, nem szokott eszembe jutni, hogy elcsépelt és unalmas a Megtorló.  :D Csak a megfelelő embereket kellene odaengedni a forgatókönyvhöz meg a rendezői székhez. Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem is egyértelműen a 2004-es verzió a leggyengébb (Dirty Laundry ide vagy oda). A sorozatot én se láttam.

Sepi:
Igen, van alapja. Bár sokat merítettek a képregényekből, de ettől függetlenül egyik sem lett kiemelkedő alkotás. Ami szerintem főleg annak is betudható, hogy az alapsztori iszonyatosan elcsépeltté vált az évtizedek alatt. Amikor a 70-es években kitalálták a karaktert és a háttérszoriját, akkor még eredetinek számított. De utána, nem túlzás állítani, hogy a 70-es, 80-as és 90-es években készült akciófilmek közül minden harmadiknak valami ilyesmi volt az alapsztorija. Így mire eljött a nagy képregényadaptálós filmkészítés korszaka a 2000-es években, a Megtorló sztorija egyszerűen unalmas volt, mert már ezernyi ilyet láthattunk korábban filmekben.

A sorozatról viszont nem tudok nyilatkozni, azt nem láttam.  :nemtudom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése