HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (94/2259) > >>

Amanojaku:

--- Idézetet írta: gabo - 2020. Augusztus 18., 00:17:57 ---Én még várok egy kicsit a szinkronosra, de amúgy engem is érdekel! Viszont a S.H.I.E.L.D. ügynökei zárásán túl vagyok! Be kell vallanom, hogy hiányozni fog a sorozat! De bízom benne, hogy lesz akivel találkozhatunk a moziban is majd!

--- Idézet vége ---

Kizárt.
A legszomorúbb dolog a SHIELD ügynökei végében az, hogy szinte ordít belőle, hogy újra és újra felbukkanjanak a karakterek a jövőben más Marvel-címekben, és miközben lényegében mindenki imádná ezt, az egyetlen ember aki ténylegesen meg is tudná ezt valósítani, egyszerűen sz*rik az egészre.

Goten56:
Látta már valaki a Star Trek: Lower decks c. sorozat eddig megjelent részeit? Mi a véleményetek? Érdemes tenni vele egy próbát?

Farek:
Az Ügynökök még előttem áll, de már várom. Csak előtte át kellene futnom a Boys-on is.

gabo:
Én még várok egy kicsit a szinkronosra, de amúgy engem is érdekel! Viszont a S.H.I.E.L.D. ügynökei zárásán túl vagyok! Be kell vallanom, hogy hiányozni fog a sorozat! De bízom benne, hogy lesz akivel találkozhatunk a moziban is majd!

Farek:
Jelentem, nemrég végeztem a Stargirl 1. évadával. Egész szórakoztató lett, és tévés kereteken belül a látvánnyal sem volt sok gond.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése