HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (90/2259) > >>

Farek:
En is most lattam az Indexen. Teljesen megdobbentem. :(

Aldarion:
Ez azért váratlan volt így ma reggelre... https://hu.ign.com/chadwick-boseman/61115/news/42-eves-koraban-elhunyt-chadwick-boseman-a-fekete-parduc-sztarja

KiD:
A Black Adam előzetest meg kár volt megcsinálni is, ebben a formában kinek hiányzott?

Sepi:

--- Idézetet írta: Intruder - 2020. Augusztus 24., 10:14:07 ---Én se tudom, hogy a Snyder cut-tal fog-e változni valami. De olyan fura egy Man of Steel és egy BvS után bízni a csodában. Olyan ez, mint amikor mi, TF rajongók bíztunk abban, hogy Bay harmadik TF filmje nem lesz már annyira sz@r, mint az első kettő..

--- Idézet vége ---
Totál egyetértek.
Az előzetesek kapcsán pedig: a WW1984 új előzetese nagyon gyenge lett, pont azt a 80-as évekbeli hangulatot nem adta vissza, amire maga az egész film és a korábbi előzetes épít. Max csak az öltözködős jelenetben. Így most egy kicsit elkezdtem aggódni emiatt a film miatt, hogy közel sem fogja tudni hozni azt a retro feelinget, mint tette azt a Stranger Things. Ettől függetlenül még mindig ez a legígéretesebb produkció az összes közül.
Az egész új Batman például úgy szar ahogy van. Annyira érződik rajta, hogy még mindig nem tudják, hogy mit kezdjenek vele. Egyszerre próbálják hozni a Bale-Nolan trilógiát és megfelelni az univerzumépítős próbálkozásoknak, de a kettő együtt nem működik. Ez most inkább a Nolan trilógia felé akarja venni az irányt, csak már most nagyon gáz.

--- Idézetet írta: Farek - 2020. Augusztus 24., 13:54:33 ---Doctor Who rajongók figyelmébe ajánlom,

--- Idézet vége ---
Miért, olyanok vannak?  ;D

Goten56:
Örülök, hogy más is van aki így gondolja. :)
Csak itt azért más a helyzet, mert nem folytatásról van szó, hanem előzményről. Ha az ember a VI. rész után az EU-t olvassa/játsza, akkor abból kikerekedik egy értelmes történet. Ha a Kárló trilógiával folytatja, akkor is, csak tele van baromságokkal. Itt viszont nem lehet úgy megcsinálni, hogy mindkettőhöz passzoljon. De kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a káoszból, és remélem, hogy egyszer még készül egy olyan DC filmes univerzum ami méltó az alapanyaghoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése