HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (91/2259) > >>

HeirToGrievous:
Te (akárcsak én) az EU-t tekinted a VI. rész folytatásának, közben meg hivatalosan nem az.
Kb. így.

Goten56:
Azt mondta, hogy úgy tekint rá? És akkor ezt hogyan képzeli? Mert az szerintem egyértelmű, hogy a film nem lehet egyszerre a folytatása a képregénynek és az előző filmnek.
Igen, tudom, hogy az eredeti képregény szerzője az az Ostrander.
Örülnék ha egyszer visszatérne ahhoz, amiben a legjobb. De ez már másik téma.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: KiD - 2020. Augusztus 24., 13:42:31 ---Nem nagyon tudok elképzelni olyan világot, amiben az az Öngyilkos Osztag jó film lett volna...

--- Idézet vége ---

Mondjuk úgy, hogy Joker platinafogának, mosoly- és "Damaged" tetkójának meg volt az oka, csak Johnsnak köszönhetően nemcsak hogy értelmetlenné vált, hanem még az idővonal is megkavarodott miután belekontárkodott Harley Quinn karakterbemutatáskor felbukkanó szövegébe.

Farek:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Augusztus 24., 13:31:08 ---Ennél rosszabb akkor se lehetne a DC filmek helyzete, ha valahogy a Disneyhez kerülnének a jogok.

--- Idézet vége ---
Ej, ez nagyon aljas megjegyzés volt.  :lol:

Doctor Who rajongók figyelmébe ajánlom, hogy Peter Capialdi lesz Thinker az új Suicide Squad filmben.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Augusztus 24., 13:31:08 ---Egyes források szerint a DCEU része.
--- Idézet vége ---

Igazából lehet a része, mert 3 szereplő benne is van, aki az előző filmben szerepelt, és életben maradt, ráadásul az új karakterek közül egyik sem a korábbiak egy másik változata.
Például Elbáról annak idején azt pletykálták, hogy ő veszi át Will Smith karakterét, most meg kiderült, hogy mégsem, mert egy teljesen más karaktert játszik.

--- Idézetet írta: Goten56 - 2020. Augusztus 24., 13:31:08 ---A rendező viszont azt nyilatkozta, hogy valami ezeréves képregényt fog folytatni.
--- Idézet vége ---

Azt mondta, hogy úgy tekint rá.

"Ez egy igazán remek kérdés, és már alig várom, hogy válaszolhassak rá, mert az igazat megvallva, erről volt is egy hosszabb eszmecserém John Ostranderrel (igen, az az Ostrander). Mert, eljött és ellátogatott a forgatásra. És azt mondtam neki: "Erre a filmre igazából nem is a képregényeid egyfajta adaptációjaként tekintek, sokkal inkább a képregényeid egyfajta folytatásként, amikor még te írtad." Vajon mihez kezdene Ostrander ezekkel a karakterekkel, ha ez 30 évvel az első megjelenése után játszódna? Ezért is vélem, hogy átjárja az Ostrander füzetekre jellemző szellem és pezsgés."

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése