Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1005399 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #11256 Dátum: 2022. Július 27., 19:00:44 »
Thort max csak így:
Wildman • Figueroa • Guidi • Su • Matere • Milne • Raiz • Griffith

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #11255 Dátum: 2022. Július 26., 20:22:32 »
Mindenkinek tetszett, akivel mentem - ennyit a szubjektivitás részéréről a dolognak.

Egy gegparádét csináltak belőle - szerintem feledhető poénokkal, de a többiek végignevették. Thor még az előző részhez képest is kő ostoba. Igazából, ha bejöttek volna a viccek, akkor is azt mondanám, hogy hiba nem komolyan venni a karaktert, így meg pláne azt mondom. (Meg nem csak a karaktert, a sztorit, a többi szereplőt, a... nézőket?)

Az Endgame óta a többi Marvel film sem fogott meg, ez meg konkrétan nem tetszett.

Viszont nézzetek Top Gunt, ha még nem tettétek!  :brow:

Nem elérhető roberto

• Pókember
« Válasz #11254 Dátum: 2022. Július 26., 19:19:42 »
Ennyire elszarták?

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11253 Dátum: 2022. Július 26., 09:40:29 »
Én most a Thor után úgy döntöttem, hogy innentől a Marvel filmeket moziban meghagyom másoknak. Meg lehet, hogy nem csak moziban.

Nem elérhető Amanojaku

• Asterix
  • **
« Válasz #11252 Dátum: 2022. Június 15., 22:41:25 »
Szevasztok mindenkinek!
Túl vagyok a Holdlovag című nagyonmini sorozaton. Pontosabban kétszer is túlvagyok rajta. Azt leszámítva, hogy Mr Knight baromi idegesítő, ripacs deadpool-másolat, egész jó kis sori volt. Mondjuk a Marvel Studios ezen sorozata is még mindig bitang messze van a Marvel TV átlagától, de legalább közelítenek. Nektek hogy tetszett?
Más: ha jól tudom, önálló Holdlovag képregény még nem jelent meg idehaza, max gyűjteményes kiadásban (marvle összjáték), vagy mellékszereplőként.
Szerintetek fognak kiadni a közeljövőben?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #11251 Dátum: 2022. Június 05., 14:52:40 »
Tudom..csak vicceltem, mert rá emlékeztet. :rolleyes:

A feje alapján azt hittem, Vasember új páncélja  ;D
Farek, neked pedig észre kellett volna venned a Bosszúangyal utalást is  :cool:
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11250 Dátum: 2022. Június 05., 00:00:38 »
Tudom..csak vicceltem, mert rá emlékeztet. :rolleyes:

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #11249 Dátum: 2022. Május 27., 09:00:04 »
Szerintem ez inkább Kék Bogár.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11248 Dátum: 2022. Május 26., 21:20:21 »
Készűl a The Guyver remake.

Nem elérhető roberto

• Pókember
« Válasz #11247 Dátum: 2022. Május 01., 13:40:53 »
Mit tartogat vajon számukra a megalkotójuk, miután holmi moralizálás miatt keresztbe tettek a nagy tervnek....

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11246 Dátum: 2022. Május 01., 09:37:35 »
Én nemrég pótoltam be. Látványos, de erősen felejthető. Ha csak a kontinuitás miatt néznéd meg, elég ha levadászod youtube-on a két bónuszjelenetet a végéről.

Nem elérhető roberto

• Pókember
« Válasz #11245 Dátum: 2022. Május 01., 02:26:15 »
Valaki letudta már az Eternals-t?

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11244 Dátum: 2022. Április 27., 21:28:41 »

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11243 Dátum: 2022. Április 19., 22:51:52 »
Igen, konkrétan leforgatták színészekkel. Én is nagyon szeretem a módszert.  :) Bár engem nem zavar, hogy kuriózum. Nyilván behatárolja a lehetőségeit, hogy csak emberi és állati karakterekkel használható együtt, akiket ténylegesen fel lehet venni. Illetve nem tudom, hogy a modern technika hogyan boldogulna vele, bár biztos meg lehetne oldani. Régen kockánként átrajzolták, ma már eleve kevesebb filmet forgatnak filmre, plusz eleve kevés rajzfilm készül, amit valóban rajzolnak. Digitálisan meg ugye egyszerűbb egy előre szerkesztett 3D vázat mozgatni, és azt renderelni.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #11242 Dátum: 2022. Április 19., 22:25:57 »
Köszi, ez érdekes infó volt! Tehát szinte az egész rajzfilmnek volt egy élőszereplős váza? Kár, hogy napjainkban nem használják, mert ezt a kifinomult mozgáskoordinációt vhogy képtelenek elérni.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11241 Dátum: 2022. Április 18., 18:33:54 »
A Tűz és jég rotoscopinggal készült (bármi is legyen a magyar neve), filmet, filmkockákat rajzoltak át, azért olyan élethű. Egyébként már a Hófehérkében is használták.

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #11240 Dátum: 2022. Április 18., 18:14:28 »
Fire&Ice: gimiben igencsak mozgatta a fantáziámat. Egyébként le a kalappal az alkotók előtt, mert az alakok mozgása a maiakhoz képest sokkal élethűbb dinamikájú!! Mint a 60 éves nívós rajzfilmek, mikor a készítő cég még Disney volt, nem dízni.

Kacsamesék, Tini Nindzsa, GI Joe kommandó (kiszámíthatatlanul adogatott szombati program), Denver (Vikidál dalát énekeltem 6 évesen) , Dragon Ball sima és
az orosz szimpatizáns sorozat is (mármint a Z  ;D  ;D ), Dínólovagok (utóbbiból regi kazit bedigitalizálzam, orgazmikus retro.)
A pince egyik szobájában retro férfihelyiséget rendezek be. Kanapé, kazis magnó, fekpad, Kobra parancsnok poszter és Metallica, He-man figura, meg Dinobotok minden mennyiségben.  :D. Ez a retro még 2012-13-ban sehol sem volt, de vagy 5 éve meg meg vagyunk érte őrülve.

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11239 Dátum: 2022. Április 14., 22:17:40 »
Ezt most nem tudom jobb topikba tenni..

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11238 Dátum: 2022. Április 08., 21:58:20 »
Ó te jó ég! Én is az RTL2-őn néztem a Z-t. :) Emlékszem, hogy Cell-nek nagyon férfias, Dörner György féle hangja volt. :lol:
Bár az egész Trunks sztori egy kicsit érthetetlen volt a számomra az idősíkok miatt, de levágtam, hogy egy Terminator(s) történetről van szó.

Nem elérhető GentleRain

• hobbi író
  • R2-D2
  • *
  • Nem: Nő
    • GentleRain irományai
« Válasz #11237 Dátum: 2022. Április 07., 16:30:59 »
Hogy álltál a Dragon Ball Z-vel?

Mai napig imádom. A Supert már nem szeretem. De a sima, a Z és a GT örök kedvenc a filmekkel együtt.  ;D
Láttam őket magyarul, németül és eredeti, japán nyelven is. A Z-t fel is vettem anno a német RTL2-ről VHS-re.
« Utoljára szerkesztve: 2022. Április 08., 09:02:16 írta Farek »

Nem elérhető roberto

• Pókember
« Válasz #11236 Dátum: 2022. Április 06., 18:51:39 »
Hogy álltál a Dragon Ball Z-vel?

Nem elérhető GentleRain

• hobbi író
  • R2-D2
  • *
  • Nem: Nő
    • GentleRain irományai
« Válasz #11235 Dátum: 2022. Április 06., 16:23:56 »
A From sorozatot nézi valaki? Nekem nagyon bejön, és remélem, kap majd második évadot is. Igaz, már csak egy rész van hátra az évadból, szóval, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz még benne.

@ turkia: Nekem a Space Jam is tetszett, de a Roger nyúl visz mindent, ha hibridről van szó. Az általad említett rajzfilmeket én is imádtam. Kacsamesék, Csipet-csapat és a Denver fel is volt véve videóra. Meg még egy tucat más rajzfilm is, pl. a Nils Holgersson, vagy a Kalán néni, amiről csak felnőtt koromban tudtam meg, hogy bizony, japán animék. Oké, a Nils csak félig, mert ő osztrák-japán koprodukció. De a Kalán néni echte japán, amit nálunk holland rajzfilmként adtak el. Meg még sok másról is kiderült, hogy japán, pl. a Mila a szupersztárról, vagy a sokak által imádott - én is imádom - Dragon Ballról is. Sok animét régen a tévé francia, német, meg holland rajzfilmként adott le, mivel ugye olyan szinkronból készültek. Vagy a fene tudja, miért. Mindegy, mert imádtuk őket. Én meg amúgy is szeretem az animéket. XD
A G.I.Joe-t is néztem lányként, szerettem, de sosem lett kedvenc. Nem azért, mert fiús, hanem egyszerűen nem tetszett annyira.

Nem elérhető Intruder

• Cobra Viper
  • Vader nagyúr
« Válasz #11234 Dátum: 2022. Március 25., 20:00:24 »
Ezt gyerekkoromban rengetegszer leadta az HBO:

Nem elérhető turkia

• Predátor
« Válasz #11233 Dátum: 2022. Március 20., 11:02:40 »
Hú, a hibrid mesefilmektől feláll a szőr a hátamon. Pl a Space Jam. Nahát... Az egyetlen kivétel a Roger nyúl, az vicces, érdekes és a főgonosz a végén igazán horrorisztikus. A Chip és Dale anno egyik nagy kedvencem volt a Kacsamesék, a Tini Nindzsa Teknőcök és a G.I. Joe kommandó mellett. Mondjuk utóbbiban a joe-knak szívesen bemostam volna. KOBRAA!  :brow:

Ha már film, 10 perce néztem tv-ben az Elkú*tuk-ot. Azt kell mondanom, korrekt. Ez is hibrid, mármint hogy helyenként magyar (filmekben ezt általában nem éppen dícséret sajna, legalábbis én jó magyar filmet nem nagyon tudnék mondani az Egri Csillagokat leszámítva), helyenként angolszász dramaturgiai közhelyes, de összességében élvezhető. Egyetemista voltam a feldolgozott események idején, sok dologra élénken emlékszem. A magyar viszonylatokban azok az események is durvák voltak. A háborúkat szerencsére meg el sem tudjuk képzelni, mi már elképzelhetetlen luxusban és biztonságban vagyunk itt. Van étel, ruha, nem lőnek, alapvető értékek mind megvannak. 2 éve elhunyt Nagyim mesélt rengeteget a háborúról ( videón rögzítettem is), pl ott volt a kitöréskor a pesti oldalon egy pincében, ahova a szovjet elől húzódtak be. Borsodból mentek a családdal Pestre '44 decemberében, hogy a nagy tömegben jobban megússzák. Igazuk lett, karcolás sem esett rajtuk!! Bár hazafele Borsod felé Füzesabonynál Nagyim bátyját majdnem elcsípték munkaszolgálatra a szovjetek. Régi ex barátnőm révén van pár orosz haver, akivel tartom a kapcsolatot (angolul, oroszul nuku megy) Egyikük már rég a Fekete tengeren vár, sajna nem éppen pecázik. Ő tök más dolgokat mesélt, mint amik a mainstream-ből lejönnek. A lényeg, hogy nekünk már nem volt ilyenben részünk. Pl én imádom a haditechnikát, a hidegfegyvereket, meg a hadtörténetet is, de katona se voltam már. Addigra megszűnt a hadkötelezettség, idősebb uncsitesóim még az egyetemmel bekkelték ki.😀
« Utoljára szerkesztve: 2022. Március 20., 15:57:28 írta turkia »

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11232 Dátum: 2022. Március 02., 21:40:32 »
Érdekes, de bennem kivételesen van remény egy korrekt filmre, mivel láthatóan van egyfajta - kellő? - önirónia a készítőkben. Nyilván teljesen megkavarja a dolgokat, hogy a történet szerint a korábbi életük csak egy filmsorozat volt, és ezzel lenulláznak minden egykori sztoriszálat, ezt nem fogja mindenkinek bevenni a gyomra. Szerintem attól függ majd, hogy mennyire lesz jó, hogy milyen detektívtörténetet raknak alá; egy Roger Nyúl a pácban szerű nagy rejtély jót tenne neki.

Én sem szoktam szeretni az ilyen feldolgozásokat, de ez a hibrid film + 2d animáció + 3d animáció megoldás valahogy megfogott. Aztán ettől még lehet, hogy neked igazad, de remélem, nekem lesz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #11231 Dátum: 2022. Március 01., 19:24:00 »
Egy újabb feldolgozás, amire semmi szükség nem volt. Sajnos ez is olyannak látszik, hogy nagyon gáz lesz.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #11230 Dátum: 2022. Február 21., 19:33:31 »
Jön, ha gond van:

Elérhető Kayamiel

• Venom
« Válasz #11229 Dátum: 2022. Január 20., 23:26:45 »
Erről se hallottam, majd meglátjuk