HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézetet írta: Intruder - 2016. Április 23., 19:25:15 --- Mi lesz a következő, Jumanji 2
--- Idézet vége ---
Ne kapj agyf@szt, de igen :hehe:
2017-re tervezik a Jumanji rebootot Dwayne Johnsonnal és Kevin Harttal a főszerepben.
De akkor a MIB és a 21 Jump Street fúzióról már ne is beszéljünk, gyakorlatilag már hivatalos, hogy a Jump-os karakterek lesznek az új fekete ruhások MIB23 munkacímen :rolleyes:
Intruder:
Ez a fánkos jelenet eszembe jutatta az AVP promókat. :)
Az ID előzetes meg szánalmas. Több snittet is kétszer vágtak be. :-\ Meg aztán megint egy '90-es évek beli film ami folytatást kap. Mi lesz a következő, Jumanji 2, csak most dinókkal?
gabo:
A világból nem sok marad! :D
Aldarion:
Egy kis reggeli tökönrúgás a Poplgárháború marketinggépezetétől:
Intruder:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Április 20., 11:10:59 ---Csak az a baj, hogy én filmet szeretnék látni, ahol elhiszem, hogy valódi, nem pedig egy jól elkészített animációt, ami szép, nagyon szép, de fel sem merül, hogy elhiggyem, amit látok.
--- Idézet vége ---
Ezt olyan szépen mondtad! De komolyan, és sajnos nekem utoljára az első Bayformers-nél (abban is a sikátoros jelenetnél) volt ilyen érzésem.
OFF, de azért témába vág:
Nekem, viszont - laikusként - tetszik ez az előzetes. Végre szakítottak az Eredet féle kürt harsona klisével. Tudjátok dűmmm. dűmmm. dűmmmm. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése