HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (389/2259) > >>

Aldarion:
Igen, de a Warcraft esetében pont ez volt a cél. A World of Warcraft cinematicok képi világát akarják hozni a filmmel valamiért, azt meg teljesen elkapták. Az más kérdés, hogy milyen szintű sztorit pakolnak alá, vagy hogy eltérnek-e a főoldali topikomban taglaltaktól valamiben is...

Farek:
Nekem felemás. Kíváncsi vagyok, mert lehet jó. De a trailerek 99%-a számomra olyan, mint egy jól elkészített animáció a játékból. Csak az a baj, hogy én filmet szeretnék látni, ahol elhiszem, hogy valódi, nem pedig egy jól elkészített animációt, ami szép, nagyon szép, de fel sem merül, hogy elhiggyem, amit látok.

KiD:
Engem továbbra sem villanyoz fel. :S

gabo:
Egyre jobban várom ezt a filmet!!!  :)

Inner Circle:
Hosszas szervezés után megnéztük a DP-t (mielőtt levették volna a műsorról) és megérte várni :) Szinte tökéletes, és a főcímben több ötlet volt, mint a komplett Acélember-ben. A legjobb mégis a nem-szuperhősös része volt, pl.:
- Te vedd fel, mert én most nagyon ideges vagyok!... (...) Az ott mi?!
- Az?... egy hangulatjel. Egy rakás szar, aminek szeme és szája van. Először azt hittem, csokipuding.

Mondjuk 8,5 pont: fél pontot levontam, mert nem volt tökéletes, és egyet, mert nem volt Hugh Jackman-cameo. Bár végülis volt :) de Rozsomákként nem. És mekkora már, hogy éppen ebben a filmben hangzik el egyedül a "Rozsomák" :D Az SR-71-es is orgazmusos volt, de tényleg, egy elsétáló Rozsi az udvarházban nagyon kellett volna :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése