HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézetet írta: gabo - 2016. December 05., 17:26:55 ---Ezt nézve kicsit összezavarodtam, hogy a Mission Impossible egy újabb részének vagy a
Múmia Reboot egy előzetesét látom-e!? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Erről eszembe jutott egy kb. 15 évvel ezelőtti, VOX magazin(?) kritika:
"Itt van már megin' ez a múmia... ki kéne végre nyúnia'!"
...pedig ezt még a Brendan Fraser-féle Múmia 2-vel kapcsolatban írták :badteeth:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 05., 19:38:39 ---Ezen kívül, említve lett, hogy megváltoztak a feliratok is, az eddigi promo poszterekhez képest, és azért erre se nagyon volt példa eddig.
--- Idézet vége ---
Sajnos az új logó hivatalos, korábban már bemutatta a Marvel egy rendezvényen... de szerintem eléggé mellényúlás a pókemberes "homecumming" logóval egyetemben... :rolleyes:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 05., 19:38:39 --- Vagy pedig megint a filmmásolós stúdió (nem jut eszembe mi is a nevük)
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: Micho - 2016. December 03., 10:48:53 ---Nekem erről simán az Asylum jut eszembe...
--- Idézet vége ---
:nezze:
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 19:25:48 ---Ami fake, az általában messziről megismerhető és éppenhogy sokkal kevésbé tűnik elsőre a prekoncepcióidtól elrugaszkodottnak.
--- Idézet vége ---
Na, itt pont ez az érzésem. Hulk szerintem valamelyik képregényből van kivágva. És még egyszer mondom: Thor karddal. Vágjátok? KARDDAL! WTF??!! Soha nem ábrázolták karddal. Max játékfigurához adtak kardot, de az kb olyan, mint a kínai Batman felirattal ellátott Pókember figura. Valamint még mindig mondom, hogy a képen nem Chris Hemsworth van. Ezen kívül, említve lett, hogy megváltoztak a feliratok is, az eddigi promo poszterekhez képest, és azért erre se nagyon volt példa eddig. Szóval én még mindig tartom, hogy ez egy fake kép. Vagy pedig megint a filmmásolós stúdió (nem jut eszembe mi is a nevük) újabb másolatáról van szó.
KiD:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 05., 18:27:11 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 15:27:37 ---Miért, ez úgy nézett ki, mint Üstökös?
--- Idézet vége ---
Oké, de én úgy értettem, hogy a képen lévő Thor nem hasonlít az eddig a filmekben szerepelt Thorra. ;) :nezze: Nem a képregényekkel hasonlítottam össze. ;)
--- Idézet vége ---
Igazából én csak arra akartam ezzel utalni, hogy ami a netre kikerül, és nem akarod elhinni, hogy igazi lehet, mert hát hogy néz már ki... az az esetek jókora hányadában igazi.
Ami fake, az általában messziről megismerhető és éppenhogy sokkal kevésbé tűnik elsőre a prekoncepcióidtól elrugaszkodottnak.
KiD:
--- Idézetet írta: gabo - 2016. December 05., 17:26:55 ---
Ezt nézve kicsit összezavarodtam, hogy a Mission Impossible egy újabb részének vagy a
Múmia Reboot egy előzetesét látom-e!? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Nekem tetszik.
Kár, hogy nem szeretem Tom Cruise-t.
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 15:27:37 ---Miért, ez úgy nézett ki, mint Üstökös?
--- Idézet vége ---
Oké, de én úgy értettem, hogy a képen lévő Thor nem hasonlít az eddig a filmekben szerepelt Thorra. ;) :nezze: Nem a képregényekkel hasonlítottam össze. ;)
--- Idézetet írta: gabo - 2016. December 05., 17:09:35 ---többet ér mint az Öngyilkos Osztag film, amit tegnap sikerült megnéznem, és nem voltam elragadtatva tőle!
--- Idézet vége ---
Miért, volt aki attól el volt ragadtatva? Amúgy szerintem is nagyon korrekt eddig a GoG vol2. :D :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése