HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (356/2259) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 05., 19:38:39 ---...de az kb olyan, mint a kínai Batman felirattal ellátott Pókember figura.

--- Idézet vége ---
Nekem volt olyan. Még Tomitól vettem egy nagyon régi börzén, talán még Csepelen.  ;D

KiD:

--- Idézetet írta: Sepi - 2016. December 05., 20:24:47 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 20:03:31 ---Hát Hulk cucca stimmel:

--- Idézet vége ---
Ez csak azt támasztja alá, hogy nem volt ezek után nehéz photoshoppal átalakítani az eredeti képet, hogy pont olyan cucca legyen, mint amit mutatnak ezen a képen.  ;)

--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 20:03:31 ---Sőt, most ahogy nézzem Thoré is:

--- Idézet vége ---
Hát ettől még nem látom, hogy lenne egyetlen egy árva kard is a közelében.

--- Idézet vége ---

Nem, de a ruci stimmel.

Amúgy nem értem a problémádat.  :D Értem én, hogy Thor kalapáccsal bunyózik, de nehogy már ne értsen a kardforgatáshoz. Mi van, ha valami bűbájjal elcsaklizzák a Mjölnirt? Amerika Kapitány is gépfegyverezik a filmekben. :)

Genzo:
A hétvégi brazil comic conon mutogatták ezt a Thor promót ha jól tudom, és minden olyan oldal amiben megbízok, hivatalosnak hozta le, szóval valszeg az. :D

Amúgy ez szerintem nem a szó szoros értelmében vett plakát a filmhez, hanem olyan grafika, amit később az iskolástáskákra meg uzsonnás dobozokra pakolnak. A mai napig látok üzletekben mondjuk Avengers-es táskákat ilyen "színvonalú" grafikákkal. :)

Sepi:

--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 20:03:31 ---Hát Hulk cucca stimmel:

--- Idézet vége ---
Ez csak azt támasztja alá, hogy nem volt ezek után nehéz photoshoppal átalakítani az eredeti képet, hogy pont olyan cucca legyen, mint amit mutatnak ezen a képen.  ;)

--- Idézetet írta: KiD - 2016. December 05., 20:03:31 ---Sőt, most ahogy nézzem Thoré is:

--- Idézet vége ---
Hát ettől még nem látom, hogy lenne egyetlen egy árva kard is a közelében.

--- Idézetet írta: Micho - 2016. December 03., 10:48:53 ---Nekem erről simán az Asylum jut eszembe...

--- Idézet vége ---

Ja igen, köszi, rájuk gondoltam.

Mindegy, meglátjuk majd, de egyelőre ez egy nagyon gáz kép, ha hivatalos, ha nem. Az összes filmnél eddig ezerszer jobb előzetes képek jöttek ki. Ez annyira 80-as évek stílusát hozza, hogy az már fáj. Persze én szeretem a 80-as éveket, de ez a kép pont a leggagyibb oldaláról fogta meg azt a korszakot.  :rolleyes:

KiD:
Hát Hulk cucca stimmel:

Sőt, most ahogy nézzem Thoré is:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése