HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: roberto - 2021. Július 24., 21:41:02 ---na meg a stúdióknak, akik nyilván csak próbálnak eleget tenni az elvárásoknak-pénz beszél- még akkor is, ha azok józan ésszel felfogva akkora ökörségeknek tűnnek, hogy az ember legszívesebben eret vágna magán.
--- Idézet vége ---
Néhány kivételtől eltekintve inkább bukás szokott lenni, nem véletlenül találták ki a "Get Woke, Go Broke!" mondást.
Bár az okosabbja már rájött, hogy a woke jegyeket nem érdemes vagy épp kifizetődő marketing kampányokban mutogatni, mert az rögtön elijeszti a még fizetni hajlandó (nem woke) vásárlókat, akikből majd később mindenféle "ista", "fób" stb. lesz.
Lásd Last Of Us 2-t, és ami a woke jegyek kiderülése után következett.
És akkor az amerikai graphic novel top 10-es, 20-as listákat hónapok óta uraló mangákat nem is említettem.
roberto:
Adamra reagálva: ezt inkább a különböző lobbicsoportoknak lehet felróni, akik mostanában mindenért képesek kiverni a hisztit - teszem azt, a női karaktereket ki kell gyúrni ahhoz, hogy erőseknek tűnjenek, már nem elég a kisugárzás- na meg a stúdióknak, akik nyilván csak próbálnak eleget tenni az elvárásoknak-pénz beszél- még akkor is, ha azok józan ésszel felfogva akkora ökörségeknek tűnnek, hogy az ember legszívesebben eret vágna magán. Amiknek most tanúi vagyunk, azok 'ideológiai' vadhajtások/őrültségek következményei és csak spekulálhatunk, mikor ér véget ez a felfordulás a popkultúrában.
AdamK88:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 24., 15:27:37 ---Spoileres bemutató:
Teljes mértékben egyet értek ezzel a kritikával! Akkora csalodás volt, hogy az nem kifejezés. Az hogy lassan minden női karakter animációkban, játékokban (lásd példának Last of Us 2, Uncharted) úgy néz ki, mint Ronda Rousey, az fel van fújva. Félre ne értsetek, Ronda Rousey MMA harcos, persze, hogy ki van gyurva, de a való életben minden nő úgy néz ki, mint ő? Mindenki ki van gyúrva, nagyobb mint Ronnie Coleman vagy Rock? Nem hinném. És az, hogy folyamatosan lezbikust csinálnak a karakterekből, kezd túlmenni egy határon
Az, amit ezzel a sorozattal, történettel csináltak, szégyen!!
Annyira vártam, és akkora pofára esés volt!
Szégyeljék magukat, amit itt összehoztak!
--- Idézet vége ---
Intruder:
--- Idézetet írta: KiD - 2021. Július 24., 16:07:40 ---Engem a sötétség krónikájával a világból ki lehet üldözni. A másik két Riddick filmet meg tudom nézni, de ettől sírni tudnék.
--- Idézet vége ---
Igen, én is így voltam vele, amikor kijött, de aztán valahogy mégis megkedveltem. :rolleyes:
KiD:
Engem a sötétség krónikájával a világból ki lehet üldözni. A másik két Riddick filmet meg tudom nézni, de ettől sírni tudnék. És moziban láttam. Igen rosszul elköltött egy 1000 Ft volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése