HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Spoileres bemutató:
És ha már említésre kerűlt a műfajok keresztezése, akkor muszáj megemlítenem a Sötétség krónikáját. Külföldön csak úgy hivatkoznak rá, hogy "Conan in space", és egy igazi bűnös élvezet a maga ezredfordulós TV sci-fi bájával. Richard B. Riddick meg egy született badass, a kedvenc antihősöm. :cool:
KiD:
Egyik haverom nagy He-Man fan, épp most dühöngte ki magát FB-on, hogy mennyire rossz lett az új rajzfilm.
roberto:
Valakinek valami véleménye a Marvel Iron Fist sorozatról? Az első két részbe néztem bele eddig... Mennyire hozza a képregény hangulatát?
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 23., 12:32:52 ---Kenner, miután kiadta a Robotzsaru, Aliens, Terminátor játékokat:
--- Idézet vége ---
Nekem is ez ugrott be. :lol: :lol:
Fúúú, gyerekek.
Na, most nézzetek szét He-Man fronton.
Sepi:
--- Idézetet írta: Intruder - 2021. Július 23., 12:32:52 ---Bár a fantasy sose tartozott a főbb érdeklődési köreim közé
--- Idézet vége ---
Nekem se, de ahogy említettem, ez inkább egyfajta hibrid volt. Plusz biztos sokat dobott az élvezeti értékén, hogy akkoriban azért nem voltunk túlzottan elkényeztetve nyugati rajzfilmekkel. Pláne ilyen és ehhez hasonló témájúakkal. Jóval később kerültek be a tékákba és a TV-be a G.I. Joe is, vagy például ami szintén nagy cucc volt olyan '89 környékén: a Rambo rajzfilm.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése