HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Zerit:
--- Idézetet írta: gabo - 2018. Január 20., 16:34:05 ---Köszi! Akkor ezt passzoltam! Star Trek jöhet de a Chris Pine humor nekem tökéletesen megfelel, nem kell azt még fokozni!
--- Idézet vége ---
A további részket megnézve azt kell írnom, hogy mégsem kerülendő a sorozat. Először azt hittem valami paródia lesz, de a humor ellenére nagyon komolyan tudja magát venni a sorozat. Érdekes gondolatokat vázol fel és bont ki, annak ellenére, hogy poénokat puffogtat közben. Elvileg a harmadik rész után indul be igazán. Sok helyen azt írják, hogy „star trekesebb” az utóbbi idők alkotásainál. Az én véleményem, hogy hozza a Next Generation feeling-jét. Mégér egy misét.
zajrus:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Január 23., 11:27:02 ---Kösz :D
De ha szigorúan vesszük, az csak a SHIELD, nem? A netflixes sorik nincsenek kapcsolatban az MCU-val.
--- Idézet vége ---
Agents of S.H.I.E.L.D., Agents of S.H.I.E.L.D. - Slingshot, Agent Carter, Inhumans, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, Defenders, Punisher, Runaways, most nyáron jön a Cloak & Dagger és valamikor idén a New Warriors.
Mindegyik sztori és helyszínfüggően kapcsolódik oda, ahova kell... persze a Defenderst meg a Slingshotot leszámítva önmagukban is megállják a helyüket és élvezhetőek különállóan...
Micho:
--- Idézetet írta: zajrus - 2018. Január 23., 08:37:14 ---Nézd az MCU-sokat és kész :D
--- Idézet vége ---
Kösz :D
De ha szigorúan vesszük, az csak a SHIELD, nem? A netflixes sorik nincsenek kapcsolatban az MCU-val.
zajrus:
--- Idézetet írta: gabo - 2018. Január 20., 18:45:07 ---Ne már! Inkább a meglévőt kellene gatyába rázni!
--- Idézet vége ---
Ha gatyábarázás alatt azt érted, hogy kivágni a kukába és elfelejteni, hogy valaha is létezett akkor egyetértek :D
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Január 20., 20:05:43 ---A képregényes tv-sorozatoktól meg az utóbbi években besokkaltam. Egyelőre nem nézem egyiket se, mert annyira felgyűltek, hogy már azt se tudom, melyikkel kezdjem, de nem tettem le róluk... valamikor lesz belőlük egy kemény dara :cool:
--- Idézet vége ---
Nézd az MCU-sokat és kész :D
KiD:
Én kihagytam kb az összes DC filmet a sötét lovagokon kívül. A Supermannek már a bemutatója se tetszett, a Superman - Batmantől és az Igazság ligájától meg elijesztettek a kritikák. A Wonder womant meg akartam nézni, de arról meg én csúsztam le. Egyedül az öngyilkos osztagot láttam, nagy szerencsémre nem moziban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése