HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
Öszintén szólva, a Justice League az eddigi képregényfilmek között a ritka kivétel volt, amit nem láttam moziban. Nem így terveztem, hogy nem fogom megnézni, de így jött össze. Biztos köze volt hozzá a sok negatívumnak is, amit hallani lehetett körülötte, és mindig csak tologattam, hogy majd-majd... aztán elmúlt.
A képregényes tv-sorozatoktól meg az utóbbi években besokkaltam. Egyelőre nem nézem egyiket se, mert annyira felgyűltek, hogy már azt se tudom, melyikkel kezdjem, de nem tettem le róluk... valamikor lesz belőlük egy kemény dara :cool:
gabo:
Ne már! Inkább a meglévőt kellene gatyába rázni! Nekem egyébként a sorozatos univerzum ha jól tudom Arrowverse, nagyon bejön! Lehet ezzel kellene a DC-nél foglalkozni! Gifted sorozat hogy tetszett?? Nekem bejött, bár a szokásos magyar név fordítások itt is megjelentek
Sage - Zsája, először nem is tudtam kiről van szó! Viszont a Runaways első része biztató, eddig visszaadta a képregényes megjelenést! Viszont nem értem a címét miért nem fordították le?? :headscratch:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Január 20., 17:38:42 ---Ha valakit érdekel, a Warner azt tervezi, hogy mostantól két DCU-t csinál. Az egyik folytatja az eddigi szüttyögést, igazság ligástul a másik ettől totál független lesz, és a dark, nolani világot tervezi visszahozni a mozikba.
--- Idézet vége ---
Micho:
[ásít] :coffee:
KiD:
Ha valakit érdekel, a Warner azt tervezi, hogy mostantól két DCU-t csinál. Az egyik folytatja az eddigi szüttyögést, igazság ligástul a másik ettől totál független lesz, és a dark, nolani világot tervezi visszahozni a mozikba.
gabo:
Köszi! Akkor ezt passzoltam! Star Trek jöhet de a Chris Pine humor nekem tökéletesen megfelel, nem kell azt még fokozni!
--- Idézetet írta: Zerit - 2018. Január 11., 22:09:48 ---
--- Idézetet írta: gabo - 2018. Január 07., 15:33:36 ---Sziasztok! Nézi valaki az Orville sorozatot? Most, hogy adják szinkronosan gondolkodok nézzem-e?
--- Idézet vége ---
Megnéztem a pilotot. Star Trek komédiába csomagolva, kicsit olyan minek-ez? kategória. Bár aki szereti a tömény humort Star Trek köntösben, annak élvezetes lehet.
--- Idézet vége ---
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése