HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
roberto:
Érdemes belefogni a Superman & Lois sorozatba vagy felejthető?
Intruder:
Persze nem kell komolyan venni. ;) :D
Amanojaku:
A Werewolf by Night kbszott jó lett, az amazon meg moslék úgy ahogy van.
Intruder:
Inkább ugrókötelezne.. :badteeth:
turkia:
--- Idézetet írta: roberto - 2022. Szeptember 02., 19:32:44 ---A kérdés, nem fognak-e ettől egy idő után befásulni a filmnézők, mondván, úgyis mindig ugyanazt kapom a pofámba, csak a körítés változik valamit.
--- Idézet vége ---
Én már vagy 5 éve belefásultam. :D :D :D :D A sovány és sekélyes történetek miatt csak a polkorrekt , felborotvált fejű csajokat, meg a gonosz fehér férfiakat látom meg a képernyőn és zsigerből kapcsolok el. Nekem nem kell olyan film, ami csak azért készült el, hogy díszlet legyen egy xy ideológia előtt. Sosem bírtam a társadalomkritikát a filmekben, ezt a maszlagot se bírom.
Amúgy rossz szóhasználat a politikailag "korrekt", mert mesterségesen reagálnak túl vélt, vagy valós társadalmi problémákat és a többségi társadalmat degradálják azzal, hogy pl a hívőket általában megmosolyogják, a konzervatív fehér általában sznob, a gyilkosok az általam ismert sorozatokban 99%-ban fehérek, stb. Ez minden, csak nem korrekt. Ha az egyik oldalt elkezded lealázni, a másik oldal attól nem lesz erkölcsileg jobb. Bár magyarázd ezt meg az usá-nak, ami kizárólag "jó és igazságos" háborúkat vív, ahol nem tudom, nem is emberek, hanem csak ördögök, vagy démonok halnak meg, vagy maradnak árván?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése