HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Zerit:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 27., 09:29:14 ---turkia: Rhona Mitra tényleg nem rossza csaj, kár, hogy igazán sosem futott be. Megan sem piskóta. De ha én is hozzátehetek párat, akkor Monica Bellucci (mamma, mia, egy élő és lélegző istennő!!!), Halley Berry (ugyanaz feketében :hehe: ) Michelle Pfeiffer (Macsakanő és környéke).
--- Idézet vége ---
Vicces, de itt jól lehet érzékelni a generációs különbséget (hogy ne írjak szakadékot :D).
Galen:
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Február 27., 06:54:56 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 26., 18:57:10 ---Komcsi? Annyira biztosra vettem, hogy nincs folytatása, hogy utánna se néztem.
--- Idézet vége ---
Jaja, sőt, most már az új IDW univerzum egyik szerves alapját képezi. Minden IDW-s crossoverben benne vannak.
--- Idézet vége ---
Köszi.
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 26., 21:11:48 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Február 26., 20:40:22 ---nézzünk meg tiszteletére egy összeállítást Cameron Diazról a Maszkban.
--- Idézet vége ---
Neki még nem törték fel az ájfonját? ;D
--- Idézet vége ---
KiD, keblemre! Vagy inkább együtt Cameronéra! ;D :brow:
Micho, sajnos nem. Pedig nem bánnám. :)
turkia: Rhona Mitra tényleg nem rossza csaj, kár, hogy igazán sosem futott be. Megan sem piskóta. De ha én is hozzátehetek párat, akkor Monica Bellucci (mamma, mia, egy élő és lélegző istennő!!!), Halley Berry (ugyanaz feketében :hehe: ) Michelle Pfeiffer (Macsakanő és környéke).
Sepi:
--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 26., 18:57:10 ---Komcsi? Annyira biztosra vettem, hogy nincs folytatása, hogy utánna se néztem.
--- Idézet vége ---
Jaja, sőt, most már az új IDW univerzum egyik szerves alapját képezi. Minden IDW-s crossoverben benne vannak.
turkia:
Na szerintem legjobb filmes nők: Rhona Mitra, Megan Fox a sok plasztika előtt. A Buffy volt érdekes, Whedon hírhedten feminista és liberális, ész nélkül pakolta a sorozatba a nőket, de Charisma Carpentert, az egész sorozat egyetlen jó nőjét kb 2 évad után egy fél mondat utalás nélkül írta ki a filmből. Mondjuk a világnézetbeli különbségeink miatt kb minden döntési pontnál, ahol a társadalmi, vagy esetleg szexuális tényezők számítanak, a pasi homlokegyenest máshogy intézkedett, mint én tettem volna. Diazt jó színésznek, de nem kellemes arcú nőnek tartom. J. Aniston fiatalon?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése