HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (297/2259) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Február 26., 20:40:22 ---nézzünk meg tiszteletére egy összeállítást Cameron Diazról a Maszkban.

--- Idézet vége ---

Neki még nem törték fel az ájfonját?  ;D

--- Idézetet írta: Galen - 2018. Február 26., 14:59:42 ---A M.A.S.K.-ben hogy miért nem látnak fantáziát. Én azt nagyon szerettem.

--- Idézet vége ---

Én még a mai napig látok benne... a tűzpiros repülő autó még mindig nagyon királyul nézne ki a vásznon, a maszkok pedig jó akcióforrások. Ha már a Power Rangerst megcsinálták, jöhetne a többi akció-rajzfilmes geek cucc a '80-as évekből. Na majd ha kifogynak a képregényfilmekből...  :nezze:

KiD:
Emlékezzünk meg szeretett Amanojaku társunkról, és nézzünk meg tiszteletére egy összeállítást Cameron Diazról a Maszkban.

1080P-ben...

Farek:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2018. Február 26., 19:39:01 ---Komolyan, mit esztek a Cameron Diazon? Már a Maszkban sem értettem, miért számít jó nőnek.

--- Idézet vége ---
Isten(nő)káromló! Ezért a Gyehenna tüzén fogsz égni és én fogom kevergetni a kondérban a levest!!!  ;D

Micho:
Mondj egy szerinted jó nőt.

Amanojaku:
Komolyan, mit esztek a Cameron Diazon? Már a Maszkban sem értettem, miért számít jó nőnek. Manapság meg pláne.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése