HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (250/2259) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Október 26., 11:22:16 ---És ezeket a trükköket alig, vagy egyáltalán nem használta az X-ek ellen. :/

--- Idézet vége ---
Biztos egyszer használatosak és elfogytak.  :hehe: Mint valamelyik csaj varázsbotja a Runaways képregényben, hogy képes bármilyen varázsigét ellőni... egyszer.  :headscratch:

Intruder:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Október 26., 09:06:58 ---Hú, köszi a választ, ennek örülök!  :)
Őszintén szólva maga a karakter ábrázolása nekem is csalódás volt egy egészen kicsit, de azért voltak eszméletlen pillanatai. Pl. az arab benyomása a homokfalba, előtte a haverjai homokfuvallatos lefejezése egy lassú, elegáns kézmozdulattal. Megöli Magneto munkatársait a süllyesztős trükkel, de mindezt marha lazán.

--- Idézet vége ---
És ezeket a trükköket alig, vagy egyáltalán nem használta az X-ek ellen. :/

turkia:
Hú, köszi a választ, ennek örülök!  :)
Őszintén szólva maga a karakter ábrázolása nekem is csalódás volt egy egészen kicsit, de azért voltak eszméletlen pillanatai. Pl. az arab benyomása a homokfalba, előtte a haverjai homokfuvallatos lefejezése egy lassú, elegáns kézmozdulattal. Megöli Magneto munkatársait a süllyesztős trükkel, de mindezt marha lazán. Sinistert is nagyon kedvelem, nekem is ezek a kicsit karcos karakterek a kedvenceim.

Meg örülök, hogy az előzmény X-Men-eket eddig nem keverték bele a Bosszú Angyalai- Thor - csörtébe, szóval ha behoznák Sinistert, szinte biztos elég komor, higgadt lenne az a sztori is. Bár sajna lehet, hogy ezt az összeengedést tervezik, mert Főnix ezt nyilatkozta mostanában, hogy ő is szkeptikus kicsit, ha képbe kerül a Bosszú Angyalai vonala...
Az biztos, hogy én addig nézem, amíg külön kezelik ezt a nyugodtabb, "szürkébb", "hihetőbb" világot a dizni Transformers filmekbe illő színkavalkádjától. Pedig anno hogy szerettem volna Ultront látni! Viszont vmiért részről-részre mindig megkapjuk Scarlett "Nyihaha" Johanssont...  :D
Még az amúgy jó Vasemberben is.

Asys:
Apokalipszis elvileg halhatatlan!  ;)

Akárhányszor ,,meghal'', utána kisebb-nagyobb idő elteltével mindig felbukkan! Most az X-Men: Black című, 5 részes kiadványban szerepel, ahol elég furcsa dolgok történnek vele...  :badteeth:

Nekem kicsit csalódás volt a karakter a filmben, szerintem jobban is megcsinálhatták volna a karaktert, ill. jobban is bemutathatták volna a képességeit!
(Charles-szal vívott csatája az asztrálsíkon viszont nagyon epic volt!)  :brow:

Én Mr. Sinister felbukkanásának örülnék már nagyon, nálam ő az abszolút kedvenc!  :rolleyes:

turkia:
Most olvastam, hogy júniusban jön az új X-Men. Szerencsére a múltban játszódó sorozatból.
Ennek kapcsán eszembe jutott Apokalipszis. Rettentő jó karakter szerintem, filmben is nagyon tetszett. Ő a képregényben élő, vagy már kinyírt karakter? Mondjuk a Marvel ezt a dolgot általában elég szabadon értelmezi. A filmben szerintetek meghalt, vagy csak szétporladt egy-két (ezer) évre?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése