HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (251/2259) > >>

Amanojaku:
Na, állítólag a Vérontós venom-folytatás is gyerekbarát lesz.
Gratulálok minden újdonsült venom-fannak aki örül és boldog, hogy a Sony megint szétb*sz pár Marvel-produkciót.

turkia:
A Venomot én is tervezem megnézni, de csak online. Elég lesz úgy is. Mióta dömping van, már elengedtem a szuperhősös filmeket, a Bosszú Angyalainak is csak az első részét láttam. Thor, Kapitány, Párduc nem keltette fel az érdeklődésemet már. Túl jól emlékszem, hogy a legjobb karaktereket hogyan köpték szemen Fátum, Galactus esetében. Nekem a 2000-es évek Pók 1-2 része, Vasember 1-2, meg a múltban játszódó X-Men trilógia zseniális. M. Fassbender és Bacon óriási. Az Elsők magasan veri nálam az összes szuperhősös filmet. Más: tegnap adta vmelyik Sony csatorna a Szellemlovast. Huhú, Cage és Mendez mekkora ripacs! Mendez szerepe kimerül annyiban, hogy félig nyitott szájjal aggódik 90 percen keresztül. Megan Fox még ilyen felháborítóan amatőr, egyszerűn túl jó csaj a transformerses gyerekhez, meg ahogy fut és harcol a tapadós, pászos ruhákban... Aprilként talán még hiteltelenebb mondjuk.

Amanojaku:
Én még véletlenül sem fogok beülni arra a baromságra.

KiD:
Véletlenül beültem a Venomra, pedig nem terveztem. Jobb lett, mint vártam, egészen nézhető, ha nem vártok nagy csodát.

gabo:
A legjobb DC sorozat! Sajnálom, hogy vége lesz, pedig sok lehetőség van még benne! :(

Aquaman egész látványos, ha lesz olyan jó mint a WW akkor már minden ok!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése