HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (25/2259) > >>

Intruder:
Továbbra is várnunk kell, hogy egy Boys szinten véres képregényfilm a moziba kerűljön, de azért az érdekes, hogy a 90-es években nem volt semmi gond Pengével.

KiD:
Nem feltétlenül lesz szimpatikus, amit mondok, de szerintem naivitás 18+-os Venomot várni. 16+ lehetne a realitás maximum, valahol a Deadpool környékén (bár ott a humor volt karikás).

Ha elolvassátok a Vérontós Pókember képregényeket, nyugodtan oda lehet őket adni egy kamasznak, semmi olyan nincs bennük, ami más képregényekben nincs. A szereplő mindig is a Pókember univerzumon belül számított durvának, de nem volt soha egy Preacher vagy Punisher Max, vagy Lost Girls. Ez egyébként képregényolvasóként engem mindig zavart is, de az is igaz, hogy így nem lógott ki sorozatgyilkosként sem a Pókember történetekből. Vérontónak szerintem bármelyik megjelenésénél (bár lehet, hogy valami nem jut az eszembe) sokkal felnőttesebb volt akár a Kraven utolsó vadászata, akár a Bűnölő storyline a Spectacular-ben. Nem célja a Sonynak, hogy kevesebben nézzék meg a filmet, mint enyhébb besorolással, pláne, ha az eredeti képregények is lájtosak voltak.

roberto:
Ha Venomot és Vérontót kivesszük, mely filmes karakterek maradnak a Marvelnél, akik családbaráttá lettek alakítva, holott 18-as karikát érdemelnének? Más: miért nem lehet meglépni, hogy durva szereplők azok maradjanak, aminek kitalálták őket? El nem hiszem, az a kurva bevétel ezerszer fontosabb, mint a karakterhűség...

Amanojaku:
Ott, hogy vérontó egy kics*szett pszichopata, aki egy vérontó...
Egyszerűen nevetséges még a gondolata is, hogy egy másfélórás hentaiszerű gyerekbarát bohóckodás kedvéért egyszerűen csak BEHAZUDTÁK az R-besorolás ígéretét.
.
Ja, és nem tizenhatos karikás, hanem ugyanolyan PG13 besorolású, nint a Hazatérés, A Bosszúállók, a Hangya vagy a Galaxis Őrzői két része.

roberto:
Néztem előzeteseket a közelgő Venom 2-ről, a face-en már temetik a filmet a 16-os besorolás miatt, mondván, a mostani ellenféllel bőven megérdemelne 18-ast is. Én max. a Pókember füzetekből ismerem-nyilván van önálló története Venommal-így nem tudom, merre az igazság..

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése