HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (24/2259) > >>

KiD:
Próbálok majd figyelni. Bevallom, valóban nem szoktam nézni, (azért, ha nagyon hosszú, igen!), mert semmilyen más fórumon, ahol posztolok, nem szempont, el vagyok kényelmesedve.

Farek:
Felejtsük már el a minden korábbit beidézünk típusú hozzászólást. Emeljétek ki azt a konkrét részt, amire hivatkoztok, a többit meg olvassa el, aki érdekelt benne.

A lenti szerkesztésekért pedig szívesen.

KiD:

--- Idézetet írta: Amanojaku - 2021. Szeptember 15., 19:19:47 ---A Deadpool ugyanúgy R kategóriás, mint a Logan. A 16os karikát meg a Ték Katonája is kapott, ami ugyanúgy pg13 mint a Hangya és a Galaxis Őrzői.
Ja és ismét: a sony ígéretét vették komolyan azok, akik tényleg korhatáros vérontót vártak.

--- Idézet vége ---

Az R kategória nem a 18+ jelentése Amerikában. Az az NC-17. Az R kategória a 17 éves kor alatt csak felügyelettel jelentése.

Amanojaku:
Ja, és a képregények PÓKEMBER-KÉPREGÉNYEK voltak.
A venomnak sem az első, sem a második része nem Pókember-film. Ne magyarázzuk már a filmek gyerekbarát létét egy olyan karakterrel, akinek az égegyadta világon semmi, de semmi köze a filmekhez.

Amanojaku:

--- Idézetet írta: KiD - 2021. Szeptember 14., 14:53:03 ---Nem feltétlenül lesz szimpatikus, amit mondok, de szerintem naivitás 18+-os Venomot várni. 16+ lehetne a realitás maximum, valahol a Deadpool környékén (bár ott a humor volt karikás).
...
Nem célja a Sonynak, hogy kevesebben nézzék meg a filmet, mint enyhébb besorolással, pláne, ha az eredeti képregények is lájtosak voltak.

--- Idézet vége ---

A Deadpool ugyanúgy R kategóriás, mint a Logan. A 16os karikát meg a Ték Katonája is kapott, ami ugyanúgy pg13 mint a Hangya és a Galaxis Őrzői.
Ja és ismét: a sony ígéretét vették komolyan azok, akik tényleg korhatáros vérontót vártak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése