HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (227/2259) > >>

gabo:
Ez a Joker film elég szörnyűnek ígérkezik! Nem hozott lázba!

Ez annál inkább!!

gabo:
Már csak 2 rész és véget és a Gotham sorozat!  :(  Sajnálom nagyon, szerintem a legjobb DC sorozat volt! A végén megjelenik Batman is, de szerintem csak egy Smalville megjelenés lesz! Milyen jó lenne, hogy a következő évben folytatódna a sorozat de már Batman címen! Nézte valaki az elejétől?? Szerettétek??

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Március 29., 12:34:43 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 29., 11:42:01 ---Na csodálod? Mégiscsak egy rendben vagyunk. Így minden rendben.

--- Idézet vége ---
Döntsd már el végre: egy rendben vagytok benne, vagy minden rendben?

--- Idézet vége ---
:badteeth: Ott a pont.
HeirToGrievous. Felveszünk. Csak valaki le ne töröljön.

Farek:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 29., 11:42:01 ---Na csodálod? Mégiscsak egy rendben vagyunk. Így minden rendben.

--- Idézet vége ---
Döntsd már el végre: egy rendben vagytok benne, vagy minden rendben?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 29., 11:49:36 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Március 29., 11:44:00 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 29., 11:42:01 ---
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Március 29., 11:38:38 ---
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Március 29., 11:36:47 ---A rím a fontos nem a szöveghűség. A HP magyarországi képviselete is biztos örült a LaserJet említésének a Kacsamesékben.

--- Idézet vége ---
:lol: Ez elég Recsis hozzászólás volt.

--- Idézet vége ---
Na csodálod? Mégiscsak egy rendben vagyunk. Így minden rendben.

--- Idézet vége ---

Lehet, nekem is be kellene szállnom a rendbe, hogy rendben legyenek a dolgok, rendben?

--- Idézet vége ---
Hát így első pillantásra Rend-esnek tűnsz,az arcodat se dobja fel a körözési Rend-szer, de a Rend kedvéért egy felvételi tesztet ki kéne tölteni. Ha azzal minden Rend-ben, akkor részemről Rend-ben.

--- Idézet vége ---

Ez igazán Rend-es tőled, és ez az ajánlat valóban Rend-kívüli, és szerintem el is fogadom, mert ha ilyesmiről van szó, általában Rend-íthetetlen vagyok, mint az a bizonyos ólomkatona.
De előbb talán jobb lenne, ha el-Rend-ezném ügyeimet (úton van még egy Rend-elésem, de még nem érkezett meg) és Rend-be szedném magam, mert Rend-szerint én ilyen vagyok, bár megesik, hogy néha kicsi Rend-ezetlennek tűnök, mert a szél szétfújja a hajam. A Rend-szabályokat azért majd igyekszem Rend-re betartani, de azért remélem, hogy a Rend-eletek betartását nem veszitek olyan szigorúan, mint a Rend-őrök.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése