HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (226/2259) > >>

Gorgonita:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Április 13., 11:28:04 ---
Kíváncsi vagyok, hány SW Kánon fan fogja egekig magasztalni

--- Idézet vége ---

Nekem is ez jutott eszembe.  ;D

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Április 12., 21:18:48 ---Reménykedem benne hogy J. J. Abrams kissé gatyába rázza a dolgokat. A teaser egyébként spoileres. Most először örültem Palpatine-nak. Elkélne már egy tökös főgonosz. Meglátjuk mennyi szerepet kap majd. Lando sárga ruhája továbbra se tetszik. Tudom árukapcsolás, hogy egy olyan filmre emlékeztet, ami nekem speciel nem jött be annyira.

--- Idézet vége ---

Kíváncsi vagyok, hány SW Kánon fan fogja egekig magasztalni J.J.-t és Palpatine visszatérését (már ha ez igaz) főleg annak tudatában, hogy jó néhányuk pont amiatt gyűlöli a Sötét Birodalom trilógiát, miért annak idején visszahozták az Uralkodót az élők közé.
Az előzetes meg, hát nem tudom. A TFA és a TLJ után már se túl sok hitem, sem pedig bizalmam nem maradt ebben a mostani trilógiában.

Kayamiel:
Nekem igen csak bejön az SW IX-részének első trailer-e főleg ha az lesz benne amire gondolok  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Gorgonita:
Reménykedem benne hogy J. J. Abrams kissé gatyába rázza a dolgokat. A teaser egyébként spoileres. Most először örültem Palpatine-nak. Elkélne már egy tökös főgonosz. Meglátjuk mennyi szerepet kap majd. Lando sárga ruhája továbbra se tetszik. Tudom árukapcsolás, hogy egy olyan filmre emlékeztet, ami nekem speciel nem jött be annyira.

gabo:
Egy kis Star Wars!  :hzs-darthvader: :hzs-r2d2: :hzs-darthmaul:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése