HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (2258/2259) > >>

Spidáj:
Jó-jó jól + volt csinálva (bár 200 valahány millából kicsit többet is ki lehetett volna hozni   )
Egyébként nekem ezekben a póki filmekben a hálóhintázás a csúcs, a többi annyira nem is izgat.Ha már láttam 2-3szor a filmet teljesen utána szinte csak az akciókat és a hálóhintákat nézem +.
De félreértés neessék. Imádom a póki filmeket.
Csak szerintem nem a legjobb comics adaptációk.

szam:
Hmmm...csak hogy legyen egy ellenvélemény...én mondjuk abszolúte nem ismerem a Hellboy comicot, és a film sem teccett...mondjuk én számítógépen láttam, de adok még neki egy esélyt a moziban is...részletesebb véleményt az után írok...
Porthos...mi az, hogy a hálóhintás + küzdős részeken kívül nem sok jó van benne? Van magánéleti válság, romantika, a szereplők is elég kidolgozottak szerintem...nekem igazából csak az a rész nem teccett, ahol May néni pakol, és közben magyaráz Peternek, hogy így meg úgy a hősök...az nagyon szájbarágós...ja...meg a végén Mary Jane vallomása is kicsit csöpögős...de nem gáz szerintem...
Sóval szvsz a Spiné nem csak a képregényfilmek között király, hanem általában is egy JÓ film.

Spidáj:
Én már elég rég láttam a Hellboy filmet (ezzel nem lefitymálni akarok bárkit hogy ,,hú bazeg én elöbb láttam én vagyok a fasza gyere" , csak már nem emléxem mindenre:D)
Na szal: szerintem is az 1ik legjobb comics adaptáció.Nincs nekem semmi bajom a pókival, de a hálóhintás, és a küzdős részeken kívül nem sok jó van benne.
(Legalábbis ez az én véleményem, de attól még szeretem a póki filmeket)
Egyébként azt nem tudom hogy Pearlman Hellboy rajongó e de a rendező Guilermo  delToro (vagy vmi ilyesmi nevü) ő nagy Hellboy rajongó.
Egyébként Pearlman-t nagyon eltalálták, főleg azér mer mikor még nem volt + a főszereplő a Hellboy arcáról készült első mintákat + maszkokat egy Pearlman fejéről készült szoborral csinálták:magyarul az ő fejéhez tervezték :fanboy:
Egyébként épphogy hozott annyit hogy legyen egy folytatás:2006
Nem minden comics adaptáció hozott sokat (pl.:DareDevil bár szerintem az is állati jó) de mind hozott annyit épphogy hogy legyen egy folytatása.
Amig ennyi őrül comics rajongó van, mindig elfogy annyi mozijegy amiből kijön egy második rész

Troll:
Nem tudom, hogy kinek jutott eszébe Pearlman a főszerepre, de valóban illik rá a szerep. Szerintem jól hozta a figurát , és úgy hallottam, hogy ő is rajongója a Hellboy képregényeknek. Ja és jó, hogy nem veszik túl komolyan magukat. Kár hogy nem hozott elég pénzt egy folytatáshoz...

regnar:
Sziasztok.

Ma láttam a Hellboy-t filmen. Nagyon tetszett. ajánlom mindenkinek. Anélkül hogy lelőnék bármit is a filmből, mert hát az nem lenne túl etikus, szerintem jelenleg ez az egyik legjobb képregény adaptáció. Nem akartak számítógépes csodát létrehozni, mint pókember, sajnos, (ezzel nem akarom bántani a pók rajongókat, személyes vélemény, és tudvalevőleg én is pókrajongó vagok) de sajnos a pókember nagoyn gyengusra sikeredett látványilag. A Hellboy viszont nem. Bábútechnika ötvözve egy kis számítógépes látvánnyal. a történet pörgős, nem döcögő, bár van néhány pillanat amikor leül, de ez elhanyagolható. a karakterek sokrétűek, nincsenek igazi határok jó és rossz között, ami még érdekesebbé teszi a jellemüket. a főszereplő jellemrajza kiváló, sajnos megint csak szegény pókkal tudok jönni, nem úgy mint az állandóan siránkozóra sikeredett peter-é.
Szóval ajánlani tudom mindenkinek aki szereti Hellboy-t, és annak is aki eddig nem ismerte. a film a képregény ismerete nélkül is remek szórakozás lehet bárkinek, kellő feszültséggel teli, akciódús, de nem akcióközpontú. A készítők ha nem is teljesen de nagyrészben eltalálták az egyensúlyt a látvány és a jellemrajz megjelenítése között.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése